Ιτούδης: Ο Γκομέλσκι ζήτησε την απόλυσή του από την ΤΣΣΚΑ

Ιτούδης: Ο Γκομέλσκι ζήτησε την απόλυσή του από την ΤΣΣΚΑ

Πολύ σκληρή κριτική άσκησε ο Βλάντιμιρ Γκομέλσκι στον Δημήτρη Ιτούδη, για το κοουτσάρισμά του στη δύσκολη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί του Ολυμπιακού

itoydiss
Από… γενεές δεκατέσσερις πέρασε τον Δημήτρη Ιτούδη ο Βλάντιμιρ Γκομέλσκι, με αφορμή τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ και τη δυσκολία που η ΤΣΣΚΑ έφτασε στη νίκη.

Ο γιος του θρυλικού Σοβιετικού προπονητή, Αλεξάντερ Γκομέλσκι και παλαίμαχος παίκτης της «ομάδας του στρατού», εξαπέλυσε… πυρά κατά του Έλληνα κόουτς, για το πώς διαχειρίστηκε το παιχνίδι, ενώ δεν δίστασε εμμέσως να ζητήσει την απόλυσή του!

Αναλυτικά το σχόλιο του Γκομέλσκι στη «RIA»:

«Δεν γίνεται να υπερασπίζεσαι με αυτό τον τρόπο τη διαφορά σου στο ματς (σ.σ. από το +25)! Και είναι κατηγορηματικά αδύνατο να παίζεις έτσι, όπως έκανε ο Ιτούδης. Γενικά είμαι κατά της απόλυσης προπονητή κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά η υπομονή εξαντλείται. Είναι τόσο πεισματάρης! Η ομάδα του χάνει την πρωτοβουλία της. Τι σημαίνει να χάνεις την πρωτοβουλία σου; Σημαίνει ότι δίνεις ψυχολογικό αβαντάζ στον αντίπαλο.

Δεν κάνει τις σωστές αλλαγές, παίρνει τάιμ άουτ σε λάθος στιγμές και μιλάει όλη την ώρα στους διαιτητές! Φοβήθηκα πάρα πολύ μην δεχθεί καμία τεχνική ποινή στο τελευταίο του τάιμ άουτ. Για πόσο καιρό μπορείτε να τον ανεχτείτε!».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Άρσεναλ: Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού

Europa League: Πάλι με Άρσεναλ ο Ολυμπιακός!

Ασταμάτητη η Εθνική Γυναικών ΗΠΑ: Έφτασε τις 37 σερί νίκες και κατέκτησε ξανά το SheBelieves Cup
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης