Europa League, Τότεναμ-Βόλφσμπεργκερ 4-0: «Λάμψη» Ντέλε Άλι και τυπική πρόκριση - Δείτε τα γκολ

Europa League, Τότεναμ-Βόλφσμπεργκερ 4-0: «Λάμψη» Ντέλε Άλι και τυπική πρόκριση - Δείτε τα γκολ

Με τον Ντέλε Άλι να βρίσκει τη χαμένη του αίγλη με υπέροχο ψαλιδάκι και δύο ασίστ, η Τότεναμ επανέλαβε την τεσσάρα κόντρα στη Βόλφσμπεργκερ (4-0) και πήρε και τυπικά το εισιτήριο για τους «16» του Europa League - Δύο γκολ ο Βινίσιους, ένα και ο Μπέιλ

dele_eyropaa
Η δουλειά ήταν λίγο-πολύ «κλεισμένη» από το ταξίδι στην Αυστρία. Κόντρα στη Βόλφσμπεργκερ, η Τότεναμ και ο Ζοσέ Μουρίνιο έψαχναν περισσότερο σημάδια ελπίδας για τη συνέχεια της σεζόν, αφού η πρόκριση ήταν στο «τσεπάκι», μετά την τεσσάρα εκτός έδρας. Τελικά, και το σκηνικό της τεσσάρας επαναλήφθηκε και οι Σπερς βρήκαν ξανά αισιοδοξία, με σημαντικότερο παράγοντα τον Ντέλε Άλι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9i089pogtsx-sf)


Ο Άγγλος χαφ θύμισε προς όλες τις κατευθύνσεις την καλύτερη εκδοχή του, σκοράροντας απίθανο γκολ με ψαλιδάκι στο 11’ για το 1-0, ενώ σέρβιρε και τα δύο επόμενα τέρματα. Πρώτα στον Κάρλος Βινίσιους (50’) και εν συνεχεία στον Γκάρεθ Μπέιλ (73’) για το υπέροχο πλασέ του, ο οποίος πέτυχε το τρίτο του τέρμα ως αλλαγή σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, μετά τα δύο που είχε σκοράρει με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League το 2018.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Βινίσιους με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, μετά την ασίστ του 16χρονου Σκάρλετ, ο οποίος έγινε ο νεότερος που το καταφέρνει στον θεσμό μετά τον Κιλιάν Μπαπέ το 2015, συμπτωματικά κόντρα στην Τότεναμ.

Έτσι, οι Λονδρέζοι έγιναν η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει την πρόκριση στους «16» του Europa League και ο Ζοσέ Μουρίνιο πανηγύρισε πρόκριση με 8 γκολ σε διπλούς αγώνες μετά τη σεζόν 2011-12 στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ (8-2 συνολικό σκορ).

Κλείσιμο
Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Χαρτ, Ντόχερτι (75’ Λάβινιερ), Ντάιερ, Αλντερβάιρελτ, Ντέιβις, Σισοκό (82’ Τζον), Γουίνκς, Λαμέλα (69’ Λαμέλα), Άλι (75’ Σκάρλετ), Μπεργκβάιν (69’ Λούκας), Βινίσιους

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ρονάλντο έστειλε με το τζετ στην Ισπανία τη γάτα του για... αποθεραπεία

Ιτούδης: «Έχει τα πάντα ο Ολυμπιακός και μας δυσκολεύει στην έδρα του»

Μπαρτζώκας: «Πάνω από εγωισμούς ο Ολυμπιακός, θα δούμε τον Κουφό και για του χρόνου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης