Άλλαξε ξανά χέρια η Σάντερλαντ – Μόλις 23 ετών ο νέος πρόεδρος

Άλλαξε ξανά χέρια η Σάντερλαντ – Μόλις 23 ετών ο νέος πρόεδρος

Στον Κιρίλ Λουί-Ντρεϊφίς πέρασε η Σάντερλαντ, με τον γιο του πρώην προέδρου της Μαρσέιγ, Ρομπέρ, να αναλαμβάνει να εκτελέσει και χρέη προέδρου σε ηλικία μόλις 23 ετών

SUNDERLAND
Ο Γάλλος είχε έρθει σε συμφωνία για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «μαυρόγατων» στα τέλη του προηγούμενου έτους (Δεκέμβριος 2020) αλλά μέχρι και σήμερα (18/02) περίμενε την έγκριση της Englsh Football League που θα ενέκρινε την μεταβίβαση.

Έτσι και έγινε, με τον γιο του Ρομπέρ Λουί-Ντρεϊφίς να γίνεται εκτός από ιδιοκτήτης και ο νεότερος πρόεδρος στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Αγγλίας. «Είμαι πολύ υπερήφανος που θα γίνω ο προστάτης αυτού του αξιότιμου ιδρύματος, γνωρίζοντας σαφώς την σημαντική ευθύνη που το συνοδεύει. Είμαι αισιόδοξος πως μαζί μπορούμε να δαμάσουμε την καταιγίδα και να τοποθετήσουμε ισχυρά θεμέλια για να κάνουμε βιώσιμο τον σύλλογο και να φέρουμε επιτυχίες σε αυτόν», ανέφερε ο ίδιος.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που αλλάζει χέρια ο σύλλογος του Τάιν και Γουέαρ μέσα στην τελευταία τριετία, με τον προηγούμενο πρόεδρο, Στιούαρτ Ντόναλντ να επιδιώκει να μεταβιβάσει εδώ και κάτι περισσότερο από έναν χρόνο τις μετοχές που είχε αγοράρει από τον Έλις Σορτ τον Μάιο του 2018 -αν και παραμένει με μειοψηφικό πακέτο.

Ειδήσεις σήμερα:

Τζόκοβιτς: «Θα πάρω ποπ κορν και θα απολαύσω τον αγώνα του Τσιτσιπά»

Η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο για παρουσία φιλάθλων στον τελικό του Champions League

Ομοσπονδία μπάσκετ: Κάλεσμα Λιόλιου σε συνυποψηφίους για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης