Κύπελλο ποδοσφαίρου, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2-1 - Το έφερε τούμπα και ελπίζει - Δείτε τα γκολ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά τη νίκη τους επί του ΠΑΟ στο ουδέτερο Αγρίνιο - Οι πράσινοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο 2' με τον Μακέντα, αλλά σ το 21' ο Παμλίδης και στο 66' ο Κάργας έκαναν την ανατροπή - Δοκάρι στο 41' ο Χατζηγιοβάνης, πολλές χαμένες ευκαιρίες οι εξαιρετικοί γηπεδούχο

Αφού αναβλήθηκε την πρώτη φορά λόγω κακοκαιρίας (η βροχή μετέτρεψε το γήπεδο σε λίμνη) και κινδύνεψε σοβαρά να αναβληθεί και μια δεύτερη (αλλά το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΣ για κακό ορισμό του αγώνα στο Αγρίνιο) σήμερα διεξάγεται κανονικά ο τελευταίος αγώνας της 1ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΣ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ (στο ουδέτερο επίσης Περιστέρι) κατεβαίνει χωρίς πολλές αλλαγές, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που συγκριτικά με την ενδεκάδα η οποία νίκησε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι έχει 9 αλλαγές.

Οι ενδεκάδες
ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πέερσμαν, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλη, Ελευθεριάδη, Μπατίστ, Παμλίδης.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος Νιάς, Βιγιαφάνιες, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ

Ειδήσεις σήμερα:

Τεράστιος Τσιτσιπάς: Κέρδισε 3-2 σετ τον Ναδάλ με ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open

Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Ο αγώνας της χρονιάς για τους «ερυθρόλευκους»!

Μετά το παράνομο κορωνοπάρτι... η πρώην σύζυγος του Μαχρέζ πουλάει «ροζ» υλικό της στο OnlyFans
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr