ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με Λιβάγια

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με Λιβάγια

Ο Κροάτης επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και έπεσαν οι τίτλοι τέλους της παρουσίας του στους «κιτρινόμαυρους»

livajaaa
Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί πλέον ο Μάρκο Λιβάγια, καθώς οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους κάτι που επιθυμούσε και ο ποδοσφαιριστής με δεδομένο ότι σύντομα θα γίνει για 2η φορά πατέρας και η και σύζυγός του βρίσκεται στην Κροατία, αφού δεν υπολογίζονταν στους «κιτρινόμαυρους» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από το gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί πως δεν υπάρχει περίπτωση να ανατραπούν τα δεδομένα της υπόθεσής του, ότι δηλαδή άλλαξε η κατάσταση από την πλευρά του 28χρονου ή της Ενωσης για την ανανέωση της συνεργασίας τους, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από την οριστική ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αφού κατατέθηκε η λύση του συμβολαίου του, όπως προβλέπουν οι σχετικές διαδικασίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής εδώ και αρκετές ημέρες είχε ζητήσει να μείνει ελεύθερος και να μην εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Ενωση, αίτημα που έκανε δεκτό η ΑΕΚ με την προϋπόθεση να επιστρέψει αποκλειστικά στην Κροατία.

Τα όσα συνέβησαν είναι μία πολύ καλή εξέλιξη για τους «κιτρινόμαυρους », από τη στιγμή που δεν υπήρχε περίπτωση ανατροπής των δεδομένων, διότι θα ωφεληθούν οικονομικά μέχρι το τέλος της σεζόν με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Λιβάια.

Ο Κροάτης επιθετικός ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας τη σεζόν 2017-18. Συνολικά φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 147 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 42 γκολ και 29 ασίστ.

Μάρκο, σ’ ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας σου.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τεράστιος Τσιτσιπάς: Κέρδισε 3-2 σετ τον Ναδάλ με ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open

Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Ο αγώνας της χρονιάς για τους «ερυθρόλευκους»!

Μετά το παράνομο κορωνοπάρτι... η πρώην σύζυγος του Μαχρέζ πουλάει «ροζ» υλικό της στο OnlyFans
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης