Λούσια Γιαβορτσέκοβα: Η πιο σέξι ποδηλάτισσα στέλνει καυτές ευχές για την «Ημέρα των Ερωτευμένων»

Η Σλοβάκα καλλονή, Λούσια Γιαβορτσέκοβα, προκάλεσε ντελίριο στους θαυμαστές της, γιορτάζοντας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τις εξωτικές παραλίες στο Μεξικό

Η καυτή πρώην ποδηλάττισα από τη Σλοβακία, επιμένει καλοκαιρινά και σε καμία περίπτωση δεν αποχωρίζεται τα μικροσκοπικά της μπικίνι.

Ήδη από την περίοδο των διακοπών βρίσκεται στο Μεξικό όπου απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τον σύντροφό της, προκαλώντας ζάλη στους ακολούθούς της από τα σέξι ενσταντανέ που αναρτά!



Μάλιστα δεν ξεχνά να στείλει και αισιόδοξα μηνύματα στους φαν της, ώστε να παραμείνουν θετικοί παρά τις δύκολες συνθήκες της πανδημίας.

Δεν θα μπορούσε έτσι να τους αφήσει παραπονεμένους και την Ημέρα των Ερωτευμένων! Η φλογερή Λούσια πόζαρε στο Instagram με ένα αποκαλυπτικό δανδελωτό κορμάκι που αναδεικνύει τα φοβερά σωματικά της προσόντα, κρατώντας ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα. Ενώ τη λεζάντα της σέξι φωτογραφίας συνόδευσε με την ευχή: «Χαρούμενη ημέρα των ερωτευμένων»!

Ακόμη προέτρεψε τους πιστούς ακολούθούς της να παρακολοθήσουν ακόμη πιο... πιπεράτο υλικό στον λογαριασμό της στην πορνογραφική πλατφόρμα OnlyFans.




Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Αντιπροσωπεία της Θύρας 7 στην προπόνηση στο ΣΕΦ

Ο Μουρίνιο έχει αρνητικό ρεκόρ μέσου όρου βαθμών στο πρωτάθλημα με την Τότεναμ

Ανακοίνωσε τον Ουπαμεκανό η Μπάγερν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr