Κάτας: «Ίσως πάρουμε άλλον έναν γκαρντ - Τον Μπρέι τον ήθελα και στο παρελθόν»

Κάτας: «Ίσως πάρουμε άλλον έναν γκαρντ - Τον Μπρέι τον ήθελα και στο παρελθόν»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη σε ισραηλινό ΜΜΕ στο οποίο αναφέρθηκε στην νίκη επί του Ολυμπιακού, καθώς και στην απόκτηση του Μπρέι

katassss
Ανοικτό άφησε ο Όντεντ Κάτας το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να κάνει άλλη μια κίνηση για την απόκτηση ενός γκαρντ εκτός του Τι Τζέι Μπρέι ο οποίος θα μπορεί να αγωνίζεται και στην Ευρωλίγκα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη σε ισραηλινό ΜΜΕ στο οποίο αναφέρθηκε στην νίκη επί του Ολυμπιακού, στην απόκτηση του Μπρέι αλλά και σε κάποιες πιθανότητες για άλλη μια απόκτηση.

«Πρώτα από όλα, παραδέχομαι ότι είχαμε κάποιες αμφιβολίες. Δέχομαι μέρος από τα εύσημα για την νίκη με τον Ολυμπιακό αλλά –για να είμαι και ειλικρινής δεν είχαμε και επιλογές. Όταν μάθαμε ότι ο Νέντοβιτς δεν μπορούσε να αγωνιστεί, οδηγηθήκαμε με μια πεντάδα με ύψος», ανέφερε –αρχικά- μιλώντας για τη νίκη με τον Ολυμπιακό.

«Επιθετικά ποτέ δεν ήταν στους στόχους μας να ρίξουμε τον ρυθμό του αγώνα, αλλά το κάναμε. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά και νομίζω ότι αυτό ήταν το «κλειδί» έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ήταν το φαβορί και πιθανότατα μετά το πλήγμα με τον Νέντοβιτς, μεταφέρθηκε ακόμη περισσότερο πίεση σε αυτούς, γιατί –πολύ απλά- είχαν περισσότερα να χάσουν».

Από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού ζητήθηκε μια εξήγηση για την μη κοινή παρουσία των Σπανούλη και Σλούκα στο ντέρμπι.

«Δεν γνωρίζω γιατί συμβαίνει αυτό, και εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα», τόνισε και συνέχισε: «Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Μπαρτζώκας κάνει εξαιρετική δουλειά. Στο μεταξύ μας ματς η πίεση ήταν επάνω σε αυτούς και με το ξεκίνημα που είχαμε τότε είχαν περισσότερη πίεση. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι το να μην μπορείς να πάρεις την πρόκριση στο τοπ 8 σημαίνει ότι η σεζόν τελειώνει τον Απρίλιο. Εμείς επιλέξαμε μια ψηλή πεντάδα που δούλεψε αρκετά καλά για εμάς και δεν ήταν στα πλάνα μας ένα ροτέισον οκτώ παικτών αλλά τελικά αισθάνθηκα ότι πήγε καλά», κατέληξε.

Τέλος αναφέρθηκε στην απόκτηση του Μπρέι...

«Είναι ένας παίκτης που τον ήθελα πάρα πολύ ένα διάστημα και στην Χάποελ αλλά η Μπάγερν ήταν μια πιο ελκυστική επιλογή για τον παίκτη. Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει πάρα πολύ, δεν έχει υψηλά νούμερα στους μέσους όρους του αλλά στο σύστημά μου πιστεύω ότι ταιριάζει πάρα πολύ. Το να πούμε ότι έχουμε μια ευκαιρία για να περάσουμε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας θα ήταν κάτι πολύ απαιτητικό. Σίγουρα δεν τα παρατάμε, βέβαια ο Μπρέι δεν μπορεί να παίξει στην Ευρωλίγκα. Από την άλλη πλευρά όμως όταν συμφωνήσαμε ο Νέντοβιτς ήταν εκτός για τα παιχνίδια Κυπέλλου. Αναζητούσαμε κάποιον που θα μπορούσε να προσφέρει άμεσα. Είναι ένας έξυπνος παίκτης. Το μπάτζετ είναι περιορισμένο και το να πληρώνουμε ρήτρες είναι κάτι δύσκολο αλλά ίσως κάνουμε άλλη μια επιλογή ενός γκαρντ που θα μπορεί να παίξει στην Ευρωλίγκα. Εάν το κάνουμε αυτό τότε θα πρέπει να φύγουν άλλοι παίκτες», κατέληξε.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τσιτσιπάς - Σιμόν 3-0: Να περάσει ο επόμενος

ΠΑΟΚ: H Eπιτροπή Εφέσεων τον αθώωσε για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας

Μλαντένοβιτς - Σάκκαρη 2-1: Αποκλεισμός με το ... καλημέρα στη Μελβούρνη (vid)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης