Εντυπωσιακά βίντεο από το Super Bowl 2021: Το απόλυτο εμπορικό-αθλητικό γεγονός και στην εποχή του κορωνοϊού

Εντυπωσιακά βίντεο από το Super Bowl 2021: Το απόλυτο εμπορικό-αθλητικό γεγονός και στην εποχή του κορωνοϊού

Ο Τομ Μπρέιντι πανηγύρισε έναν ακόμη τίτλο, οδηγώντας και τους Tampa Bay Buccaneers στη Γη της Επαγγελίας, αλλά αυτοί που πανηγύρισαν περισσότερο ήταν ο οργανισμός του NFL και οι διαφημιστές καθώς εν μέσω της πανδημίας το Super Bowl έλαμψε και πάλι

tampa
Οι Tampa Bay Buccaneers επικράτησαν με 31-9 των Kansas City Chiefs στο πρώτο Super Bowl στην εποχή του κορωνοϊού (ο περσινός τελικός είχε διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου, πριν η πανδημία... σκεπάσει τα πάντα) το φινάλε του οποίου βρήκε όλους ανακουφισμένους.



Το κομμάτι του σόου ήταν και πάλι απολαυστικό και στα υψηλά πρότυπα που έχουν θέσει εδώ και χρόνια οι Αμερικάνοι.

Η Miley Cyrus ήταν η πρωταγωνίστρια στο Pre Game Show, αλλά δεν ήταν μόνη της καθώς στη σκηνή εκτός γηπέδου τη συνόδευε η Joan Jett...

Miley Cyrus and Joan Jett - Super Bowl Pre-Show Performance
Κλείσιμο


Μέσα στο γήπεδο και λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός η σκυτάλη πέρασε στους Eric Church, Jazmine Sullivan οι οποίοι τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ...



... και την HER η οποία τραγούδησε το America the Beautiful



Από το όλο σκηνικό δεν θα μπορούσε να λείψει και ο νέος πλανητάρχης, με τον Τζο Μπάιντεν να μην παραβρίσκεται στο στάδιο, αλλά να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω βίντεο, με ιδιαίτερη αναφορά στο νοσηλευτικό προσωπικό (το οποίο τίμησε και το NFL καθώς τα 7.500 από τα 25.000 εισιτήρια που εκδόθηκαν δόθηκαν τιμής ένεκεν σε αυτούς).

Joe Biden and Jill Biden Honor Front-Line Heroes at Super Bowl LV


Όσον αφορά τον αγώνα ο Τομ Μπρέιντι στην πρώτη του χρονιά στην Φλόριντα οδήγησε τους Buccaneers στον τίτλο...

49ers vs. Chiefs | Super Bowl LIV Game Highlights



... με τον ίδιο να φτάνει στους 7 και να επιβεβαιώνει τον τίτλο του GOAT στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, αλλά να μην σταματά εκεί καθώς απείλησε ότι και την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει.



Στο ημίχρονο του αγώνα ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Καναδός Weeknd (πέρσι ήταν οι Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ) ο οποίος έστησε μία πραγματική υπερπαραγωγή (για την οποία ο ίδιος πλήρωσε 7 εκατ. δολλάρια).

The Weeknd’s FULL Pepsi Super Bowl LV Halftime Show


Ωστόσο στο Super Bowl, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και την ψυχαγωγία, οι απόλυτοι πρωταγωνιστές είναι οι... διαφημίσεις.

Κι αν για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια έλειψαν την ώρα του αγώνα οι διαφημιστικές σφήνες από εταιρίες κολοσσούς όπως η Budwiser, η Coca Cola, η Pepsi οι διοργανωτές και το τηλεοπτικό δίκτυο CBS τα κατάφεραν και πάλι.



Παρόλο που ο χρόνος των τηλεοπτικών σποτ έκλεισε πιο αργά από ποτέ τα τελευταία χρόνια (μόλις 10 ημέρες πριν τον αγώνα) το sold out έγινε και στο κάδρο του συγκεκριμένου ανταγωνισμού μπήκαν και πολλοί νέοι παίκτες, κυρίως από το χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου που παρουσιάζει τεράστια άνοδο μέσα στην πανδημία ή ακόμη και εταιρίες delivery οι οποίες πλήρωσαν με χαρά τα 5.6 εκατ. δολάρια για ένα σποτ 30 δευτερολέπτων, το οποίο όμως είδαν περισσότεροι από 100 εκατομμύρια Αμερικανοί.

Διαφημίσεις με πρωταγωνιστές όπως η Μίλα Κούνις κι ο Άστον Κούτσερ, ο Ντρέικ...


Cheetos | It Wasn’t Me SUPER BOWL LV OFFICIAL VIDEO



Drake from State Farm :30 | State Farm® Commercial




...αλλά και τον Τζον Τραβόλτα να χορεύει στο Tik Tok...

Scotts & Miracle-Gro Big Game Commercial | Keep Growing :45



...ή τον Μπρους Σπρίνγκστιν σε ρόλο αφηγητή.

Jeep® | The Middle



Mercari, Your Marketplace | Get Your Unused Things Back in the Game - Big Game Spot



Για να μην το ξεχάσουμε ο τηλεοπτικός χρόνος του Super Bowl πέρα από τις διαφημίσεις προσφέρεται και για τα trailers των κινηματογραφικών ταινιών (που θα βγουν κάποια στιγμή στην αγορά) και παρόλο που ήταν περιορισμένες συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, ήταν και πάλι αρκετές.

F9 - The Big Game Spot



Old - The Big Game Spot [HD]




Raya and the Last Dragon | Big Game Ad




CLARICE Super Bowl Trailer (2021) Silence of the Lambs

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης