Βούρος: «Στον β’ γύρο του νέου πρωταθλήματος θα παίξει η ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια»

Βούρος: «Στον β’ γύρο του νέου πρωταθλήματος θα παίξει η ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια»

Στο χρονοδιάγραμμα της «Αγια-Σοφιάς» και την πιθανότητα λόγω των συνοδών έργων να υπάρξει απόκλιση που θα καθυστερήσει τη δυνατότητα της ΑΕΚ να παίξει στο νέο της γήπεδο μίλησε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος

5054394
Κι άλλη υπομονή για να παίξει στο νέο της γήπεδο ίσως χρειαστεί να κάνει η ΑΕΚ. Μιλώντας στη NOVA, ο Γιάννης Βούρος εκτίμησε πως το πιθανότερο είναι να παίξει η ομάδα στην «Αγια-Σοφιά» στον β’ γύρο του επόμενου πρωταθλήματος.

«Από την πιο απλή κατασκευή, επισκευή, συντήρηση του οποιουδήποτε μικρού έργου, μιας οδοποιίας, σε όλες τις συμβάσεις υπάρχει πάντα ένα χρονοδιάγραμμα και μια απόκλιση, πόσω μάλλον σε ένα τόσο μεγάλο έργο όπως είναι αυτό του γηπέδου», ανέφερε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας. Και συνέχισε:

«Η απόκλιση που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ μικρή σε χρονική διάρκεια και καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν παρουσιαστούν κάποια άλλα προβλήματα, όχι από πλευράς εργοταξίου, αλλά αντικειμενικά μιλώντας και βλέποντας την πρόοδο των εργασιών, πιστεύω ότι τον δεύτερο γύρο του επόμενου πρωταθλήματος θα τον παίξουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το γήπεδο καθ' εαυτό θα είναι έτοιμο πολύ πιο γρήγορα, αλλά θα παίξουν ρόλο και τα συνοδά έργα στην άδεια λειτουργίας του γηπέδου. Γι' αυτά τρέχουμε και γι' αυτά πιέζουμε και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα είχα μια συνάντηση με τον κύριο Πατούλη στην Περιφέρεια όπου επισπεύσαμε και οι δύο πλευρές όλες τις διαδικασίες αυτές που συμμαχούν με αυτό το χρονοδιάγραμμα που σας είπα και έχουν να κάνουν και με την δεύτερη υπογειοποίηση».


Ειδήσεις σήμερα

NFL, Bucs-Chiefs 31-9: Πρωταθλητές οι Τάμπα Μπέι Μπούκανιρς-Έγραψε ιστορία ο 43χρονος Τομ Μπρέιντι με το 7ο

NFL, Super Bowl LV: «Απογείωσε» το ημίχρονο ο Weeknd-Δείτε βίντεο

Δείτε όλα τα γκολ από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Καλλονή Ρωσίδα YouTuber αποκάλυψε λεπτομέρειες... για τη σχέση της με τον Νεϊμάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης