«Γκάζια» Χιμένεθ μετά την ήττα από τον ΠΑΣ!

«Γκάζια» Χιμένεθ μετά την ήττα από τον ΠΑΣ!

Τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα της ΑΕΚ στην ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες της «Ένωσης»!

090346
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ισπανός τεχνικός, στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, στάθηκε στην εικόνα της «Ένωσης» στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες.

Κάτι που τον οδήγησε στην απόφαση να ρισκάρει στην επανάληψη μήπως καταφέρει η ομάδα να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0, αλλά οι ευκαιρίες του Ολιβέιρα και του Μάνταλου σταμάτησαν στο δοκάρι του Λοντίγκιν, και τελικά οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά ήταν καλύτεροι και αυτό επισφραγίστηκε με το γκολ του Λέο στο 87’.

Ο Χιμένεθ, λοιπόν, μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει την εικόνα της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να ρίξει… γκάζια στα αποδυτήρια.

Συγκεκριμένα, ο 57χρονος προπονητής μίλησε για περίπου μισή ώρα στους «κιτρινόμαυρους», σε έντονο ύφος, και έκανε παρατηρήσεις για όσα είδε κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Πηγη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης