Ολυμπιακός: Βαλίτσες για Σεντ Ετιέν ετοιμάζει ο Σισέ - Ανοιχτό το ενδεχόμενο και άλλης μεταγραφής άφησε ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Βαλίτσες για Σεντ Ετιέν ετοιμάζει ο Σισέ - Ανοιχτό το ενδεχόμενο και άλλης μεταγραφής άφησε ο Μαρτίνς

Δείτε βίντεο με τα γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών

5230954
Η νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 επι του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ αύξησε τη διαφορά από τον δεύτερο Άρη στους 12 βαθμούς, στους 14 από την ΑΕΚ και στους 15 από τον ΠΑΟΚ και όλα πλέον δείχνουν πως οδεύει προς την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα πρέπει να χαλαρώσει, καθώς ακολουθούν μέσα στο Φεβρουάριο τα δυο παιχνίδια με την PSV Αϊντχόφεν τα οποία θα κρίνουν την συνέχεια του στο Europa League. Γι΄ αυτό το λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την νίκη επι του δικέφαλου του βορρά κράτησε χαμηλούς τόνους τονίζοντας πως «ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει» δείχνοντας παράλληλα και σεβασμό στους αντιπάλους του που ακολουθούν στη μάχη για τον τίτλο.



Ο Πορτογάλος τεχνικός παρότι δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την ομάδα χαρακτηρίζοντας πλήρες το ρόστερ της, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω ενίσχυση.


Κλείσιμο


Ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στον χθεσινό αγώνα και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 15 γκολ ως τώρα Γιουσέφ Ελ Αραμπι, μιλώντας στο MEGA, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στη διαφορά των 15 βαθμών από τον ΠΑΟΚ λέγοντας πως θα αποτελέσει μια ευκαιρία για τον προπονητή ώστε να δώσει περισσότερο χρόνο και σε άλλους παίκτες.



Από την πλευρά του ο σκόρερ του τρίτου τέρματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, Μάριος Βρουσάι έθεσε ως στόχο να παραμείνει η ομάδα αήττητη μέχρι το τέλος.





Κλείνει στη Σεντ Ετιέν ο Σισέ με οψιόν αγοράς 13 εκατ. ευρώ

Την ίδια ώρα ο Παπέ Σισέ φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για την Γαλλία. Σύμφωνα με το France Football ο Σενεγαλέζος αμυντικός θα ταξιδέψει σήμερα στο Σετν Ετιεν για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους «στεφανουά».

Ο Σισέ θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, με τους Γάλλους να γράφουν πως στη συμφωνία Σεντ Ετιέν και Ολυμπιακού υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 13 εκατ. ευρώ!
Η γαλλική ομάδα θα δώσει στον Ολυμπιακό 650.000 ευρώ για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Σισέ που παίζει στον Ολυμπιακό από το 2017 και αυτά τα 3,5 χρόνια έκανε 92 συμμετοχές, ενώ σημείωσε δέκα γκολ, θα βρει στην Σεντ Ετιεν τον Παναγιώτη Ρέτσο.
Με τον δανεισμό του Σισέ στο ρόστερ του Ολυμπιακού στο κέντρο της άμυνας θα υπάρχουν πλέον οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Μπα και Αβραάμ Παπαδόπουλος.


Ειδήσεις σήμερα:

Σκουρτόπουλος: «Προπονητής της Εθνικής ο Πιτίνο, σχεδόν απίθανη η περίπτωση του Γιάννη»

Super League 1: «Κλείδωσε» τον τίτλο ο Ολυμπιακός, απειλεί ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός - Δείτε τα γκολ

Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός 76-66: Η ανατροπή έμεινε στη μέση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης