Ένα τριήμερο γεμάτο ντέρμπι στην Ευρώπη!

Ένα τριήμερο γεμάτο ντέρμπι στην Ευρώπη!

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι απογειώνουν τη δράση από την Παρασκευή και υπόσχονται μια Κυριακή γεμάτη θέαμα!

GettyImages-1163942975

Τα ντέρμπι ξεκινούν από την Παρασκευή και συνεχίζονται την Κυριακή με… καταιγιστικό ρυθμό! Σε Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία, Τουρκία, Πορτογαλία, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στις ποδοσφαιρικές μάχες!

bwin - Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα, με ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαίο live και χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές |21+

Λάτσιο - Ρόμα (15/01, 21:45)

Έπειτα από αρκετά χρόνια το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης θα διεξαχθεί βράδυ και για πρώτη φορά στην ιστορία Παρασκευή, καθώς πολύ απλά δεν θα υπάρχουν οπαδοί. Φέτος, η Ρόμα μπορεί να ισχυριστεί ότι βρίσκεται στην κούρσα του τίτλου, έστω κι να προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους, ενώ η Λάτσιο έχει αρκετά προβλήματα και παραμένει μακριά από τις πρώτες θέσεις. Παρόλα αυτά, αμφότερες προέρχονται από καλές εμφανίσεις και αναμένεται να μας προσφέρουν ακόμη ένα ντέρμπι γεμάτο πάθος, θέαμα και σκληρές μονομαχίες, με τις κόκκινες κάρτες να μοιράζονται παραδοσιακά σαν… στραγάλια στο «Ολίμπικο». Οι φιλοξενούμενοι θα επιχειρήσουν να φύγουν με εκτός έδρας νίκη για πρώτη φορά από το 2016 στο ντέρμπι, έχοντας, πάντως, την παράδοση με το μέρος τους στον πρώτο γύρο, στον οποίο δεν έχουν ηττηθεί από τη Λάτσιο τα τελευταία 7 χρόνια! Ιμόμπιλε vs Τζέκο, λοιπόν, με τις άμυνες να έχουν πολύ δύσκολο έργο.

Λάτσιο - Ρόμα: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ στην bwin! |21+

Πόρτο - Μπενφίκα (15/01, 23:00)

Είναι η χρονιά της Σπόρτινγκ; Πόρτο και Μπενφίκα θα επιδιώξουν να μην αφήσουν τα «Λιοντάρια« να επιστρέψουν στην κορυφή της Πορτογαλίας. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, πρέπει να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές το βράδυ της Παρασκευής στο Ντραγκάο! Οι «Δράκοι», έπειτα από τον εφιαλτικό Οκτώβρη, μετρούν επτά διαδοχικές νίκες και έχουν βγάλει χαρακτήρα πρωταθλητή κάτι που αποτυπώθηκε και στην εύκολη πρόκρισή τους στη φάση των «16» του Champions League. Είναι στο -4 από την Σπόρτινγκ, ισοβαθμούν με τους «Αετούς» και ξέρουν πως δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες. Ολιβέιρα, Μαρεγκά και Ταρέμι έχουν σηκώσει το επιθετικό φορτίο για την ομάδα του Κονσεϊσάο που διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην Primeira Liga. Στον δρόμο για τον τίτλο και η Μπενφίκα, είναι έξι ματς αήττητη (πέντε νίκες σε αυτό το διάστημα) και δείχνει ικανή να φτάσει μέχρι τέλους. Πιο κυνική με τον Ζεσούς στον πάγκο της, ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στο Οπόρτο έχει μια νίκη, ενώ δυο φορές απέσπασε ισοπαλία. Σεφέροβιτς και Βάλσμιντ κάνουν τη διαφορά επιθετικά, καθώς έχουν σημειώσει σχεδόν το 50% των τερμάτων της στο πρωτάθλημα.

Το Πόρτο - Μπενφίκα παίζει στην bwin με ενισχυμένες αποδόσεις και αξεπέραστο live στοίχημα! |21+


Άγιαξ - Φέγενορντ (17/01, 17:45)

Είναι ίσως το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην Eredivisie και ο πρωταθλητής Άγιαξ έχει απέναντί του τρεις υποψήφιους διεκδικητές, PSV, Φίτεσε και Φέγενορντ. Διαδοχικά ντέρμπι στην Ολλανδία και η κορυφή έχει πάρει... φωτιά. Την προηγούμενη Κυριακή, ο Αίαντας αναδείχθηκε ισόπαλος εντός έδρας 2-2 με την Αϊντχόφεν, με την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της ομάδας, τον Αλέ να μοιράζει ασίστ και να βοηθά στην ανατροπή (από 0-2 σε 2-2). Το σύνολο του Τεν Χαγκ θα υποδεχθεί τη Φέγενορντ με σούπερ σύμμαχο την παράδοση, αφού στο Άμστερνταμ μετρά 16 νίκες και μόλις δυο ισοπαλίες στα 18 τελευταία ραντεβού, με την τελευταία ήττα από την ομάδα του Ρότερνταμ να... χάνεται το 2005! Πορεία τίτλου κάνει και η Φέγενορντ, η οποία δείχνει ικανή να μπει ανάμεσα σε Άγιαξ και PSV! Είναι βελτιωμένη αμυντικά, καθώς έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ είναι αήττητη στις επτά τελευταίες εξόδους της. 

bwin: Άγιαξ - Φέγενορντ με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+



Μπεσίκτας - Γαλατάσαραι (17/01, 18:00)

Οι δυο ομάδες μαζί με τη Φενέρμπαχτσε δίνουν σκληρή μάχη για τον τίτλο, κάτι που είχε να συμβεί αρκετά χρόνια στη Süper Lig Τουρκίας. Η Μπεσίκτας βρίσκεται στην κορυφή έχοντας και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, με τους Αμπουμπακάρ και Λάριν να έχουν σημειώσει περισσότερα από τα μισά της γκολ (20 από τα 39 τέρματα) στη διοργάνωση. Η ομάδα του Γιαλτσίν μετρά έξι διαδοχικές νίκες στο Vodafone Park και στις πέντε από αυτές δεν έχει δεχθεί γκολ! Απέναντί της, η Γαλατασαράι του Φατίχ Τερίμ, η οποία αντέδρασε με... εκκωφαντικό τρόπο στην ήττα -σοκ από την Κόνιασπορ, μιας και διέλυσε με 6-0 την Γκεντσλερμπιρλιγκί. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στη σεζόν, ωστόσο την «πληγώνουν» οι εκτός έδρας ήττες, μιας κι έχει τρεις στις επτά τελευταίες εξόδους. Κακή η παράδοσή της Γαλατά στην έδρα της Μπεσίκτας, καθώς η τελευταία νίκη για το πρωτάθλημα... χάνεται το 2015 κι από τότε μετρά τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία!

bwin - Ακόμα περισσότερες στοιχηματικές αγορές και αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί! |21+

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17/01, 18:30)

Η τελευταία φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε βρεθεί στην κορυφή της Premier League μετά τις πρώτες 17 αγωνιστικές της σεζόν ήταν το 2012-13 στην τελευταία χρονιά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο, ο οποίος στο τέλος πανηγύρισε και την κατάκτηση του τίτλου. Μετά τη νίκη και επί της Μπέρνλι μεσοβδόμαδα, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν ηττηθεί σε κανένα από τα 17 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και απειλούν με αξιώσεις το εντυπωσιακό αήττητο σερί της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», που κρατάει από τον Απρίλιο του 2017! Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία απέναντι σε μία Λίβερπουλ, που δείχνει να έχει περισσότερα προβλήματα, απογοητεύοντας τελευταία και στην επίθεση, που αποτελούσε το μεγάλο όπλο του Κλοπ. Οι «κόκκινοι» δεν βρήκαν δίχτυα σε κανένα από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους, κάτι που είχε να συμβεί από το 2018. Θα καταφέρει η Γιουνάιτεντ να φύγει για πρώτη φορά με νίκη από το «Άνφιλντ» από τον Ιανουάριο του 2016 ή η Λίβερπουλ θα την πιάσει στην κορυφή;

Πού θα κάτσει η μπίλια στο Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Ίντερ - Γιουβέντους (17/01, 21:45)

Κάθε Derby d'Italia έχει τη δική του σημασία. Ειδικά φέτος, καθώς μέχρι τώρα οι ρόλοι είχαν αντιστραφεί: η Ίντερ ήταν πιο κοντά στην κορυφή και η Γιουβέντους έψαχνε τον εαυτό της. Στις τελευταίες αγωνιστικές, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η ομάδα του Κόντε χάνει βαθμούς και ψάχνει να βρει τι φταίει, ενώ εκείνη του Πίρλο κάνει την αντεπίθεσή της και με συνεχόμενες νίκες έχει την ευκαιρία να πλησιάσει τους «νερατζούρι» στο -1, έχοντας και ματς λιγότερο (εκείνο με τη Νάπολι)! Αν υπολογίσουμε το γεγονός ότι η Γιουβέντους παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί από την Ίντερ από τις πρώτες μέρες του 2017 και η μοναδική απέναντι στην οποία ο Κόντε μετράει μόνο ήττες (3), τότε η πίεση μάλλον είναι μεγαλύτερη για τους γηπεδούχους. Ο Λουκάκου, πάντως, «απειλεί» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς οι δυο τους είναι οι πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος με 12 και 15 γκολ αντίστοιχα. Από τις επιθέσεις των δύο ομάδων θα εξαρτηθούν πολλά.

bwin - Πλούσιο live streaming και σούπερ αποδόσεις με ένα κλικ στο κινητό! |21+



21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης