Παναθηναϊκός: Μετά από έξι μήνες, ξανά στην αποστολή ο Χατζηθεοδωρίδης

Παναθηναϊκός: Μετά από έξι μήνες, ξανά στην αποστολή ο Χατζηθεοδωρίδης

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Χωρίς νέο πρόβλημα το Τριφύλλι, η πιθανή ενδεκάδα, φαβορί ο Μόλο για δεξί μπακ

xatziii
Μέσα στις πολλές και σημαντικές απώλειες ενόψει Απόλλωνα (Μαουρίσιο, Σάντσες, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες που έχει δηλωθεί για να εκτίσει τιμωρία καρτών), ο Παναθηναϊκός μετρά και μία επιστροφή, αυτή του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος μπακ μετά το ραντεβού με την ατυχία τον περασμένο Ιούλιο, πάνω στην καλύτερη του στιγμή, είναι και πάλι διαθέσιμος μετά από σχεδόν ένα εξάμηνο αποχής!

Κατά τα λοιπά, δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα για τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Διούδη, Μολό, Χουάνκαρ, Πούγγουρα, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλο, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Αϊτόρ και έναν εκ των Μακέντα ή Καρλίτος. Θέση διεκδικεί και ο Αθανασακόπουλος.

Στην αποστολή ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Μαυρομμάτη, Πούγγουρα, Ζαγαρίτη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Σερπέζη, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Μολό, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδη και Ιωαννίδη.

apostoli_5
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Έριξε τη «βόμβα» ο Ράμος στη Ρεάλ: «Είμαι πρόθυμος να ακούσω προσφορές άλλων ομάδων»

Σέιν Λάρκιν: Η φανέλα της Εθνικής Τουρκίας και οι 750.000 ευρώ

Ευχάριστα νέα για Ομάρ: «Θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης