Τότεναμ: «Βαρύς ο πέλεκυς» για το κορωνοπάρτι τριών παικτών την Πρωτοχρονιά

Τότεναμ: «Βαρύς ο πέλεκυς» για το κορωνοπάρτι τριών παικτών την Πρωτοχρονιά

Με χρηματικό πρόστιμο και την έντονη δυσαρέσκεια του Ζοσέ Μουρίνιο τιμωρήθηκαν οι τρεις ποδοσφαιριστές της Τότεναμ που διοργάνωσαν πάρτι την Πρωτοχρονιά, χωρίς μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό

partyspurs
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Τότεναμ για την άνετη νίκη επί της Λιντς, αλλά και απογοήτευση για τη συμπεριφορά κάποιων παικτών της στο δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού. Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τους Λαμέλα, Ρεγκιλόν, Λο Σέλσο, μαζί με τον Λαντσίνι της Γουέστ Χαμ σε πάρτι, όπου υπήρχαν τουλάχιστον 15 άτομα.

Ο φουλ μπακ μαζί με τους Λο Σέλσο και Λαμέλα από την ομάδα του αλλά και τον Λανσίνι από τη Γουέσ Χαμ, κάλεσαν συγγενείς τους και πέρασαν όλοι μαζί την αλλαγή του χρόνου, με τους δυο Αργεντινούς των «σπιρουνιών» να κολλούν τον ιό Covid-19 και να βγαίνουν νοκ-άουτ.

Ένας εκπρόσωπος των Spurs δήλωσε σχετικά με το γεγονός: «Είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι και καταδικάζουμε έντονα αυτήν την εικόνα που δείχνει μερικούς από τους παίκτες μας με φίλους μαζί τα Χριστούγεννα, γνωρίζοντας τις θυσίες που έκανε ο καθένας σε όλη τη χώρα για να παραμείνει ασφαλής κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Οι κανόνες είναι σαφείς, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις και υπενθυμίζουμε τακτικά σε όλους τους παίκτες και το προσωπικό μας τα τελευταία πρωτόκολλα και τις ευθύνες τους να τηρούν και να δίνουν ένα παράδειγμα. Το θέμα θα εξεταστεί άμεσα από τη διοίκηση».

Πάντως, σύμφωνα με την συνδρομητική ιστοσελίδα theAthletic, η Τότεναμ θα επιβάλλει στους παίκτες χρηματικά πρόστιμα κι όχι με κάποια άλλη τιμωρία αγωνιστικού αποκλεισμού.

Ειδήσεις σήμερα: 

Έριξε τη «βόμβα» ο Ράμος στη Ρεάλ: «Είμαι πρόθυμος να ακούσω προσφορές άλλων ομάδων»

Σέιν Λάρκιν: Η φανέλα της Εθνικής Τουρκίας και οι 750.000 ευρώ

Ευχάριστα νέα για Ομάρ: «Θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης