Κλάτενμπεργκ: «Σωστή η απόφαση στο ΑΕΛ - ΠΑΟΚ, δεν ήταν πέναλτι του Μπα»

Κλάτενμπεργκ: «Σωστή η απόφαση στο ΑΕΛ - ΠΑΟΚ, δεν ήταν πέναλτι του Μπα»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλυσε φάσεις από την 14ης αγωνιστική της Super League 1 υπογραμμίζοντας πως οι αποφάσεις στο ΑΕΛ - ΠΑΟΚ και στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ ήταν σωστές

AEL-PAOK1
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έκανε για ακόμα μία εβδομάδα τις αναλύσεις του για τα παιχνίδια της αγωνιστικής στη Λίγκα. Ειδικότερα για τα ματς που ανέλυσε από την 14η αγωνιστική:

Τόνισε ότι οι αποφάσεις του διαιτητή στο Παναθηναϊκός - Αστέρας και συγκεκριμένα η ακύρωση του γκολ των φιλοξενουμένων ήταν σωστή.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συμφωνεί επίσης με την απόφαση στο ΑΕΛ - ΠΑΟΚ για το πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου του Βορρά. Ο Κλάτενμπεργκ υποστήριξε ότι ο τερματοφύλακας δεν βρήκε την μπάλα και ξεκάθαρα με τα χέρια του μπήκε στον... δρόμο του επιτιθέμενου.

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ο Κλάτενμπεργκ έκρινε ότι δεν ήταν πέναλτι το χέρι του Μπα, διότι έπειτα από την απόκρουση του τερματοφύλακα, ο αμυνόμενος παίζει την μπάλα με το πόδι του και στη συνέχει αυτή αναπηδά στο χέρι του. Επιπλέον ξεκαθάρισε πως ήταν σωστή η κίτρινη του Μπα σε πάτημα αντιπάλου του, όπως και το φάουλ και ότι δεν υπήρχε θέμα να δοθεί κόκκινη καθώς δεν ήταν χτύπημα με μοχθηρία ή πρόθεση.

Για το Παναιτωλικός - ΟΦΗ, η ΚΕΔ συμφωνεί με το πέναλτι στον Αριγίμπι. Στέκεται όμως στην καθυστέρηση στη λήψη της απόφασης, που δεν είναι αποδεκτή.

Η ΚΕΔ έκρινε ότι σωστές ήταν οι αποφάσεις και στο Άρης - Λαμία, όμως έψεξε τον διαιτητή Σκουλά διότι έπρεπε να παρέμβει το VAR για να τον... διορθώσει. Κυρίως για την απόφασή του να μην μετρήσει αρχικά το πέναλτι του Αραμπούλι.

ΚΕΔ: 14η αγωνιστική SL

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Στο ΣτΕ προσφεύγει η Εκκλησία για τα Θεοφάνεια!

Υπουργείο Παιδείας: Στις 11 Ιανουαρίου ανοίγει η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Ποια μέτρα θα ισχύσουν

Γεωργιάδης: Την Πέμπτη οι αποφάσεις για το άνοιγμα των καταστημάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης