Κονσεϊσάο: «Δεν μας αρέσει να χάνουμε ούτε στην προπόνηση»

Κονσεϊσάο: «Δεν μας αρέσει να χάνουμε ούτε στην προπόνηση»

Ο προπονητής της Πόρτο μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό έδειξε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη, παρότι έχει περάσει στη συνέχεια του Champions League

Conseisao_x
Ο προπονητής των «δράκων» Σέρτζιο Κονσεϊσάο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τόνισε ανάμεσα στα άλλα πως «Είναι σημαντικό η ομάδα να έχει μια συνέπεια και μια σταθερότητα. Δεν πρόκειται να δώσω χρόνο στους παίκτες που παίζουν ελάχιστα. Πρέπει να στηριχτούμε στους παίκτες που είναι σε καλύτερη κατάσταση για την ενδεκάδα. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που έχουν καταπόνηση ή κάρτες, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας.

Όταν ο διαιτητής θα σφυρίξει την έναρξη, εμείς δεν θα έχουμε τίποτα πέρα από τη νίκη στο μυαλό μας. Δεν μας αρέσει να χάνουμε ούτε στην προπόνηση, πόσο μάλλον στο Champions League. Γι’ αυτό θα πάμε στην Ελλάδα για το καλύτερο, δηλαδή για τη νίκη.

Είναι ένα ματς Champions League με πρεστίζ, απέναντι σε έναν αντίπαλο που διεκδικεί τη συνέχειά του στην Ευρώπη. Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά θέλουμε πολύ τη νίκη».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα είπε: «Είναι μια χώρα στην οποία μου φέρθηκαν καλά. Θα προτιμούσα να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσα, αλλά και η Αθήνα είναι μια όμορφη πόλη. Ένιωσα να με αγαπά ένα πολύ παθιασμένο κοινό».

Για την παρουσία των Κορόνα και Λουμ επισήμανε: «Ο πρώτος είναι στην αποστολή, αλλά υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί γιατί δεν προπονήθηκε με την ομάδα. Για τον δεύτερο περιμένουμε ένα χαρτί που δεν έχει έρθει ακόμη, για να μπορεί να ταξιδέψει γιατί είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Φαν'τ Σχιπ: «Φυσικά και στόχος μας είναι η πρόκριση για την τελική φάση»

Ρομέν Γκροζάν: «Σκέφτηκα τα παιδιά μου και είπα όχι, δεν θα πεθάνω τώρα»

Η σούπερ σέξι σύζυγος του Τζον Τέρι και τα γενέθλια των 40 χρόνων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης