Ιταλικά ΜΜΕ: «Υποψήφιος για τη Βίρτους ο Ομπράντοβιτς»

Ιταλικά ΜΜΕ: «Υποψήφιος για τη Βίρτους ο Ομπράντοβιτς»

Η Βίρτους βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή έπειτα από την απόλυση του Σάσα Τζόρτζεβιτς και η ηλεκτρονική έκδοση της La Repubblica έβαλε στην εξίσωση τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον Λούκα Μπάνκι και τον Σέρτζιο Σκαριόλο

ZELIKO
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς απολύθηκε αιφνιδιαστικά από τη Βίρτους Μπολόνια, ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως το μέλλον του Μίλος Τεόντοσιτς είναι πλέον αβέβαιο ενώ ο Στέφαν Μάρκοβιτς φέρεται να αποτελεί ξένο σώμα για την ιταλική ομάδα!

Μάλιστα ο Νεμάνια Νέντοβιτς υπερασπίστηκε τον συμπατριώτη του, απαντώντας στα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως έχει κακές σχέσεις με τους συμπαίκτες του, κάνοντας λόγο για βλακείες!

Πλέον η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή που αναλάβει το τεράστιο πρότζεκτ να οδηγήσει εκ νέου τη Βίρτους στην EuroLeague και την κορυφή της Serie A ενώ η La Repubblica αναφέρει πως στη λίστα των υποψηφίων είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας Σέρτζιο Σκαριόλο και ο άλλοτε κόουτς της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι.

Όσον αφορά τον Ομπράντοβιτς, ο πολυνίκης προπονητής της EuroLeague παραμένει χωρίς ομάδα έπειτα από την αποχώρησή του από τη Φενέρ ενώ δούλεψε για τελευταία φορά στην Ιταλία τη διετία 1997-99 ως τεχνικός της Μπένετον.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Φαν'τ Σχιπ: «Φυσικά και στόχος μας είναι η πρόκριση για την τελική φάση»

Ρομέν Γκροζάν: «Σκέφτηκα τα παιδιά μου και είπα όχι, δεν θα πεθάνω τώρα»

Η σούπερ σέξι σύζυγος του Τζον Τέρι και τα γενέθλια των 40 χρόνων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης