Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν εγκωμιαστικά σχόλια για τη δημιουργία ενός γκράφιτι που απεικονίζει τον αξέχαστο Ντιέγκο Μαραντόνα, σε σχολείο της Καλαμαριάς δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις.
Σύμφωνα με το metrosport.gr γονείς των μαθητών αλλά και η διευθύντρια του δημοτικού αντέδρασαν έντονα. Μάλιστα η διευθύντρια διερωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν να γίνεται γκράφιτι ένας άνθρωπος ναρκομανής»;
Να σημειωθεί ότι είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Ηλία Στύλου, δημιουργού του γκράφιτι, στο metrosport.gr. Ο Ηλίας Στύλος δημιούργησε το έργο του μέσα σε τρεις μέρες και τόνισε πως «είπα ότι θα φτιάξω έναν Θεό, όχι όμως του Ολυμπου, αλλά της μπάλας. Εμπνεύστηκα από τον μεγάλο αθλητή».
Μάλιστα ανέβασε και σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram λέγοντας ότι «Αγαπάμε και θυμόμαστε έναν άνθρωπο για το έργο που έχει κάνει και το δικο του ηταν να αλλάξει το ποδόσφαιρο παγκοσμίως κάνοντας τα πλήθη να παραμιλουν και να ζητωκραυγάζουν το όνομά του. Diego maradona La mano de dios ✊Κοινοποιήστε ελεύθερα!»
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία