Στις αστυνομικές αρχές παραδόθηκε ο υπάλληλος του γραφείου κηδειών που έβγαλε selfie δίπλα από τη σορό του θρυλικού Ντιέγκο Μαραντόνα. O λόγος για τον Ντιέγκο Μολίνα ο οποίος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Τσακαρίτα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του.
Πλέον αναμένει να του απαγγελθούν κατηγορίες ενώ ήδη το γραφείο κηδειών τον απέλυσε. Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω φωτογραφία κυκλοφόρησε στα social media με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος. Μάλίστα λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της φωτογραφίας άλλοι δύο υπάλληλοι του γραφείου κηδειών ανέβασαν μία ανάλογη.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.