Δικηγόρος Μαραντόνα: «Εγκληματική αμέλεια, απαράδεκτη καθυστέρηση»

Δικηγόρος Μαραντόνα: «Εγκληματική αμέλεια, απαράδεκτη καθυστέρηση»

Ο Ματίας Μόρλα, δικηγόρος του Ντιέγκο Μαραντόνα με ανακοίνωση του αφήνει αιχμές για την υγειονομική περίθαλψη που είχε μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο, αλλά και την καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου στην οικία του - Αιχμές και από τον πρώην προσωπικό γιατρό του Ντιέγκο ακόμη και για το αν ήταν απαραίτητη η επέμβαση που έκανε στον εγκέφαλο

dikigorosmaradona
Την ώρα που όλη η Αργεντινή και η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινωνία θρηνεί τον χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο δικηγόρος του «Πίμπο Ντ' Όρο» βάζει φωτιά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως είναι γνωστό μια νοσοκόμα βρήκε τον Ντιέγκο στο δωμάτιου να έχει χάσει τις αισθήσεις του και κάλεσε για άμεση βοήθεια, ενώ ο ίδιος είχε παραπονεθεί μιλώντας στον ανιψιό του που ήταν στο σπίτι του πριν αποσυρθεί για να ξεκουραστεί ότι δεν αισθάνονταν καλά.

Ο Μόρλα όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του κατέθεσε ήδη καταγγελία στην εισαγγελία του Σαν Ισίντρο θεωρώντας ανεξήγητο το γεγονός ότι έμεινε χωρίς την παροχή ιατρικής φροντίδας για 12 ώρες, ενώ το ασθενοφόρο το οποίο κλήθηκε για τις πρώτες βοήθειες στην οικεάι του έκανε μισή ώρα για να φτάσει.

«Αυτά τα στοιχεία πρέπει να διερρευνηθούν και θα απαιτήσω η έρευνα να φτάσει μέχρι τέλους γιατί όπως μου είπε ο Ντιέγκο από την πρώτη μέρα οπου γνωριστήκαμε 'είσαι ο στρατιώτης μου, δράσε χωρίς οίκτο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο Μόρλα ο οποίος πολλές φορές είχε έρθει σε αντιπαράθεση με μέλη της οικογένειας του Ντιέγκο.

Και το ερώτημα είναι αν η κατηγορία για εγκληματική αμέλεια αφορά τους συγγενείς του Ντιέγκο ή όντως το υγειονομικό προσωπικό που είχε την ευθύνη για να τον φροντίζει όταν επέστρεψε στο σπίτι μετά την επέμβαση για την αφαίρεση αιματώματος από τον εγκέφαλο.

TYCSports


Αιχμές κι από τον πρώην γιατρό του Ντιέγκο
Το όλο σκηνικό γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον από την τοποθέτηση του πρώην προσωπικού γιατρού του Ντιέγκο Μαραντόνα Αλφρέντο Καέ!
Κλείσιμο
"MARADONA TENDRÍA QUE HABER PERMANECIDO INTERNADO": fuerte crítica de ALFREDO CAHE, ex MÉDICO del 10

«Μετά από 33 χρόνια όπου ζήσαμε πολλά μαζί, ο Ντιέγκο έφυγε με τον πλέον αναπάντεχο τρόπο και δεν μπορώ να το πιστέψω. Προσωπικά δεν πίστευα όταν άκουσα ότι θα πάρει εξιτήριο μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο του και το είχα πει ότι έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο και να έχει 24ωρη φροντίδα.», είπε ο Καέ αφήνοντας αιχμές για το κατά πόσο ήταν αναγκαία η επέμβαση που έκανε στον εγκέφαλο ενώ όπως αποκάλυψε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή: «Ο Ντιέγκο ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.  Άνθρωπος που ήταν δίπλα του μου εκμυστηρεύθηκε πως του είπε ότι ένιωθε θλιμένος, ότι είχε πέσει σε κατάθλιψη και αισθάνονταν πως είχε κάνει τα πάντα στη ζωή του. Κι αυτό το τελευταίο με είχε προβληματίσει έντονα».

giatros


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ο Μαραντόνα τραγουδά το 'Χέρι του Θεού'

«Ο Θεός πέθανε» - Πρωτοσέλιδος αποχαιρετισμός στον Μαραντόνα από τον διεθνή Τύπο

«Δεν θα τον φτάσω ούτε σε 1.000.000 χρόνια»: Οι 18+1 καλύτερες ατάκες που ειπώθηκαν ποτέ για τον Μαραντόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης