Champions League, Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία 1-0: Δεν... βλεπόταν, αλλά κέρδισε

Champions League, Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία 1-0: Δεν... βλεπόταν, αλλά κέρδισε

Η περσινή φιναλίστ του Champions League Παρί πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της στην ιστορία της διοργάνωσης επικράτησε με 1-0 της Λειψίας χάρις στο εύστοχο πέναλτι του Νεϊμάρ στο 11' - Μετά το γκολ οι Γερμανοί κυριάρχησαν πλήρως αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση

parissg-0
Στο αντίστροφο ματς στη Γερμανία, η Λειψία είχε νικήσει. Οπότε, αυτό το μεταξύ τους στο “Παρκ ντε Πρενς” ήταν κάτι παραπάνω από κρίσιμο, ειδικά για τους γηπεδούχους που είχαν χάσει και εντός έδρας από τη Γιουνάιτεντ.

Το πήρε πολύ δύσκολα (1-0) η Παρί δίχως να πείσει. Ωστόσο, με το τρίποντο έπιασε την αντίπαλό της στη 2η θέση και όλα δείχνουν ότι θα δοθεί μάχη μέχρι τέλους για το ποια θα περάσει από τον 8ο όμιλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-c7btzrah3n89-sf)


Οι Γερμανοί είχαν την κατοχή (60%), περισσότερα σουτ εντός εστία και πιο σημαντικές ευκαιρίες. Η Παρί όμως πήρε ένα όχι και τόσο καθαρό πέναλτι, με το οποίο ο εύστοχος Νεϊμάρ (11') έφτασε τα 36 γκολ σε 63 ματς στο Champions League.

Από το γκολ και μετά η Παρί έκανε ξανά φάση στο... 90'+4' με τον Ραφίνια, αλλά οι φιλοξενούμενοι που πίεσαν ασφυκτικά παρόλο που έκαναν κάποιες ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και ο όμιλος πήρε φωτιά...

Παρί (Τόμας Τούχελ): Κέιλορ Νάβας, Μαρκίνιος, Ντιαλό, Μπάκερ, Φλορέντσι, Παρέδες, Περέιρα, Ερέρα (83' Βεράτι), Ντι Μαρία (64' Ραφίνια), Μπαπέ (90' Κιν), Νεϊμάρ (90' Σαράμπια)

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Γκουλάσι, Ουπαμεκανό, Κονατέ, Μουκιελέ (63' Ορμαν), Ζάμπιτσερ, Χαϊντάρα, Ν'Κουνκού, Φόρσμπεργκ (74' Σόρλοθ), Ντάνιελ Ολμο (64' Κλάιφερτ), Πόουλσεν.


Η βαθμολογία
Κλείσιμο
1.Μαν. Γιουνάιτεντ 9
2.Λειψία 6
3.Παρί Σ. Ζ 6
4.Μπασακσεχίρ 3

Επόμενη αγωνιστική (2/12):
Μπασακσεχίρ-Λειψία
Μαν. Γιουνάιτεντ-Παρί

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης