Champions League: Πρόκριση στους «16» για Τσέλσι και Σεβίλλη - Δείτε τα γκολ

Champions League: Πρόκριση στους «16» για Τσέλσι και Σεβίλλη - Δείτε τα γκολ

Τσέλσι και Σεβίλλη επικράτησαν των Ρεν και Κράσνονταρ αντίστοιχα, έφτασαν στους δέκα βαθμούς στον  5ο όμιλο και πήραν την πρόκριση για τις 16 κορυφαίες ομάδες του Champions League

chelsea33
Η Τσέλσι και η Σεβίλλη νίκησαν στις καθυστερήσεις με το ίδιο σκορ (1-2) εκτός έδρας τις Ρεν και Κρασνοντάρ και έγιναν οι δύο πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στους 16 του Champions League.

Κράσνονταρ – Σεβίλλη 1-2: Πανηγυρικά στους “16” οι Ισπανοί

Το παιχνίδι έληγε και στη Σεβίλλη ούτως ή άλλως πανηγύριζαν για την πρόκριση. Ετσι όπως εξελισσόταν η βραδιά στα δύο ματς του 5ου ομίλου, είχε εξασφαλίσει την πρόκριση ακόμα και με ισοπαλία στην έδρα της Κράσνονταρ. Τελικά πήρε και τη νίκη στις καθυστερήσεις (90'+5') και με το 1-2 πέρασε χαλαρά στους “16” του Champions League.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-c7brgnsv9ni1-sf)


Οι Ανδαλουσιανοί ήταν τα αφεντικά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με ωραίο σουτ του Ράκιτιτς (4'). Ωστόσο, ο Βάντερσον (56') ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ και αυτό το 1-1 έδειχνε ότι θα ήταν το τελικό σκορ. Ο Μουνίρ όμως βρήκε δίχτυα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον αντίπαλό του και έδωσε τέλεια αίσθηση στην πρόκριση της ομάδας του.

Με αυτόν τον τρόπο η Σεβίλλη προκρίθηκε από όμιλο της διοργάνωσης για πέμπτη από τις έξι φορές που έχει βρεθεί εκεί και το βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται φέτος να κατακτήσει το Europa League.

Κράσνονταρ (Μουράντ Μουσάεβ): Γκορόντοβ, Μαρτίνοβιτς, Σμίλνικοβ, Κάιο, Μαρτίνες, Γκαζίνσκι, Καμπελά (85' Ούτκιν), Ολσον (67' Βιλιένα), Κλάεσον (84' Τσερνόβ), Σουλεϊμάνοβ (46' Βάντερσον), Μπεργκ (67' Αρι)

Σεβίλλη (Χουλέν Λοπετέγκι): Βάτσλικ, Εσκουδέρο (61' Ρεκίκ), Ντιέγκο Κάρλος, Γκούντελι, Κουντέ, Ροδρίγκες (53' Χορδάν), Ράκιτιτς (61' Ολιβερ Τόρες), Φερνάντο, Μουνίρ, Οκάμπος (72' Ιντρίσι), Ντε Γιονγκ (72' Εν Νεσίρι).

Ρεν – Τσέλσι 1-2: Ο Ζιρού έφερε την πρόκριση

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-c7brc48a353t-sf)



«Έργο Ζιρού» η πρόκριση της Τσέλσι στους «16» του Champions League! Ο Γάλλος επιθετικός, με γκολ στις καθυστερήσεις, έδωσε στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ το διπλό στην έδρα της Ρεν (2-1), το οποίο σφράγισε την παρουσία των Μπλε στη πρώτη νοκ άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ρεν, η οποία πλέον θα κυνηγήσει να συνεχίσει στο Europa League, αποδείχθηκε σκληρό καρύδι αλλά η Τσέλσι, αφού ο Τίμο Βέρνερ έχασε το... άχαστο, κατάφερε να προηγηθεί με τον Κάλουμ Χάντσον Οντόι, ύστερα από ασίστ του Μέισον Μάουντ (22').

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν διαχείριση του αποτελέσματος, οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν ποτέ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν από το φινάλε με τον Σερού Γκιρασί (85').

Όλα «έδειχναν» ισοπαλία αλλά ο Ζιρού, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 69', είχε διαφορετική άποψη. Με τρομερή κεφαλιά ύστερα από φάση διαρκείας, νίκησε τον εξαιρετικό Αλφρέντ Γκομίς και χάρισε το εισιτήριο στην ομάδα του.

Ρεν (Γκι Στεφάν): Γκομίς – Τραορέ, Ντα Σίλβα, Νιάμσι, Τριφέρ (86' Μαουασά) – Μπουριγκό, Νζονζί, Καμαβινγκά (78' Γκρενιέ) – Ντοκού (86' Γκμποχό), Γκιρασί (86' Νιάνγκ), Λεά Σιλικί (63' Ντελ Καστίγιο).

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Μεντί – Αθπιλικουέτα, Ζουμά, Τιάγκο Σίλβα, Τσίλγουελ – Ζορζίνιο, Κόβατσιτς (76' Χάβερτς)– Χάντσον Οντόι (75' Ζίγιεκ), Μάουντ (68' Καντέ), Βέρνερ (90' Τζέιμς) – Έιμπραχαμ (69' Ζιρού).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γκουαρδιόλα: «Νίκη με τον Ολυμπιακό για να επικεντρωθούμε στις άλλες διοργανώσεις»

Με κορωνοϊό ο τεχνικός της Εθνικής, Τζον Φαν'τ Σχιπ

Μεγαλείο ψυχής από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Μοίρασε τρόφιμα στα Σεπόλια μακριά από τις κάμερες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης