Σβαϊνστάιγκερ για Γερμανία: «Άθλια εικόνα, γιατί οι Μπόατενγκ-Μίλερ να είναι εκτός εθνικής;»

Σβαϊνστάιγκερ για Γερμανία: «Άθλια εικόνα, γιατί οι Μπόατενγκ-Μίλερ να είναι εκτός εθνικής;»

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ μίλησε με σκληρή γλώσσα για την εμφάνιση και την ταπεινωτική ήττα της Γερμανίας από την Ισπανία, ζητώντας άμεσα αλλαγές και απόρησε για το ότι οι Μπόατενγκ-Μίλερ βρίσκονται εκτός εθνικής

schweinsteiger
Το ανεπανάληπτο «χαστούκι» των τελευταίων σχεδόν 90 χρόνων για την εθνική Γερμανίας, προκάλεσε την έντονη κριτική των μίντια, αλλά και των παλαίμαχων διεθνών των Πάντσερ, με τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ να μην εξαιρείται.

Ο σπουδαίος άλλοτε μέσος της «Νασιονάλμανσαφτ», ο οποίος ήταν υπό τις οδηγίες του Γιόακιμ Λεβ από το 2006 μέχρι και την απόσυρσή του, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την ταπεινωτική ήττα από την Ισπανία και κυρίως την εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, εστιάζοντας στην έλλειψη μαχητικότητας και ηγεσίας μέσα στο παιχνίδι.

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι επιβεβλημένη η ανάγκη για αλλαγές στις τάξεις της εθνικής, ενώ όπως και ο Μεσούτ Οζίλ, έστειλε μήνυμα επιστροφής των Ζερόμ Μπόατενγκ και Τόμας Μίλερ στην εθνική ομάδα.

«Ήταν άθλιο, χτύπημα στον λαιμό. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν πως κανείς δεν ήταν έτοιμος να παλέψει. Δεν έμοιαζαν ομάδα. Κανείς δεν έδινε εντολές. Οι μόνοι που μπορούσες να ακούσεις στο γήπεδο ήταν οι Ισπανοί.

Δεν πρέπει να τα πετάξουν όλα στα σκουπίδια, αλλά πρέπει να γίνουν σοβαρές ερωτήσεις. Πρέπει να γίνουν μερικές αλλαγές. Δεν μπορείς να εμφανίζεσαι ως εθνική Γερμανίας με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχουν συγκεκριμένες αξίες που αυτή η εθνική πρέπει να εκπροσωπεί. Και δεν είδα καμία στο χθεσινό ματς.

Παίκτες όπως ο Μπόατενγκ και ο Μίλερ κατέκτησαν το τρεμπλ με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Παίζουν τακτικά στην πρώτη ομάδα και είναι ποιοτικοί Γερμανοί παίκτες. Γιατί δεν βρίσκονται στην εθνική ομάδα;».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ξεκινούν και οι μαθητές Δημοτικού την τηλεκπαίδευση

Σήμερα η παρουσίαση του ελληνικού σχεδίου για τον δωρεάν εμβολιασμό των πολιτών κατά της Covid-19

Εργαζόμενοι σε αναστολή και άνεργοι: Ποιοι πληρώνονται αύριο και την Παρασκευή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης