Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς η συμφωνία του Έλληνα τεχνικού με το Περιστέριπρέπει να θεωρείται οριστική.
Η ομάδα των Δυτικών προαστίων ήταν ουσιαστικά από το βράδυ της Τρίτης σε αναζήτηση διαδόχου του Νίκου Παπανικολόπουλου, μετά την εκτός προγράμματος ήττα από τη Ρίγα και έπειτα από αρκετές σκέψεις, προκρίθηκε η λύση του πολύπειρου προπονητή, που γνωρίζει άριστα πρόσωπα και καταστάσεις.
Μάλιστα, ο 56χρονος αναμένεται να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του.
Αυτή θα είναι η τέταρτη θητεία στον πάγκο των Περιστεριωτών, αφού έχουν προηγηθεί περάσματα το 1997-2004, 2010-2012 και 2018-2019.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.