Εθνική Ελλάδας: Προς Ριζούπολη και το ματς με τη Σλοβενία
Δεν θ’ αγωνιστεί τελικά στην Τούμπα ηΕθνική για το Nations League - Εκτός του φιλικού με την Κύπρο, το επίσημο ματς με τη Σλοβενία πιθανότατα θα γίνει κι αυτό στη Ριζούπολη
Στη Ριζούπολη θ’ αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα η Εθνική με αντίπαλο τη Σλοβενία.
Το αρχικό πλάνο της ΕΠΟ (μιας και στο ΟΑΚΑ θα γίνουν έργα αντικατάστασης του χλοοτάπητα) ήταν να γίνει το φιλικό με την Κύπρο στο γήπεδο του Απόλλωνα και εκείνο της 18ης Νοεμβρίου για το Nations League στην Τούμπα.
Όπως εξήγησε ωστόσο στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος, κρίθηκε ασφαλέστερο, δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί ειδικά στη Θεσσαλονίκη με τον κορωνοϊό, να μην ταξιδέψει η ομάδα εκεί και το επόμενο εντός έδρας ματς για τη διοργάνωση να διεξαχθεί κι αυτό στη Ριζούπολη.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.