Ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες είναι ασυμπτωματικός
Ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού ανάμεσα στα χιλιάδες στη γειτονική χώρα, είναι αυτό του προπονητής τηςεθνικής Ιταλίας Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Ο 55χρονος τεχνικός διαγνώστηκε θετικός στο τεστ Covid-19 ενόψει της συνάντησης της ομάδας για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της, όπως προστάζει το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA και παραμένει απομονωμένος.
Όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ο Μαντσίνι έχει τεθεί σε καραντίνα στην οικία του στη Ρώμη, ενώ είναι εντελώς ασυμπωματικός.
Αξίζει να σημειωθεί, πως η «Σκουάντρα Ατζούρα» αναμένεται να δώσει έναν φιλικό αγώνα με την Εσθονία την Τετάρτη, πριν τους δύο επίσημους αγώνες με την Πολωνία (15/11, 21:45) και τη Βοσνία Ερζεγοβίνη (18/11, 21:45) για το Nations League.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV