Γιατράς: «Πρώτη φορά σε 8 χρόνια που αναγκάστηκα να ταξιδέψω αυθημερόν σε έδρα αντιπάλου»

Γιατράς: «Πρώτη φορά σε 8 χρόνια που αναγκάστηκα να ταξιδέψω αυθημερόν σε έδρα αντιπάλου»

Ο Μάκης Γιατράς σχολίασε το γεγονός που η ομάδα του αναγκάστηκε να ταξιδέψει αυθημερόν στα Κανάρια Νησιά για το ματς του EuroCup και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο ματς

Giatras
Μετά την ήττα του Προμηθέα Πάτρας από την Γκραν Κανάρια όπου ξεχώρισε ο εξαιρετικός Λευτέρης Μαντζούκας, ο Μάκης Γιατράς σχολίασε:

«Πρέπει να πω ότι είναι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, θε εξηγήσω στη συνέχεια γιατί. Κάποια παιδιά που παίζουν ακόμα στην εφηβική ομάδα, μπήκαν μέσα στο παιχνίδι και έπαιξαν σαν άντρες και έδειξαν τι είναι ο Προμηθέας και τι θέλει να κάνει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό είναι το θετικό από το παιχνίδι. Είμαι προπονητής στον Προμηθέα εδώ και 8 χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι να πάω σε ένα παιχνίδι αυθημερόν στην έδρα του αντιπάλου. Είμαστε 10 ημέρες χωρίς προπόνηση ως ομάδα, και τις 4 τελευταίας ημέρες δεν έχουμε μπει καθόλου στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε από την Πάτρα εκτάκτως την Τρίτη στις 7 και μισή το πρωί, φτάσαμε σήμερα (4/11) στις 11 το πρωί στα Κανάρια και παίξαμε ένα παιχνίδι με μια ισχυρή ομάδα. Εγώ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Ο στόχος μας σήμερα ήταν να φύγουμε υγιείς από το γήπεδο. Το στόχο αυτόν δεν τον πετύχαμε. Ο Ian Μiller γύρισε το πόδι του και ο Nikola Radicevic έπαθε τράβηγμα στον προσαγωγό. Δεν ξέρω ποιος έχει την ευθύνη για αυτό το πράγμα και ποιος θα μου εξηγήσει ποιος έχει την ευθύνη».

Και συνέχισε: «Καταλαβαίνω ότι λόγω κορωνοϊού κάποιοι παίκτες έμειναν έξω, μπορεί να υπάρχουν τραυματισμοί και αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Δεν νομίζω όμως να υπάρχει άλλη ομάδα που να έχει να μπει στο γήπεδο 4 ημέρες, να πρέπει να ταξιδέψει 2 ημέρες και να έρθει να παίξει παιχνίδι. Για αυτό είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Εμείς θα συνεχίσουμε για αυτό που πρεσβεύει ο Προμηθέας. Έχουμε ξανά ένα ταξίδι Γολγοθά για να φτάσουμε στην Πάτρα την Παρασκευή. Ελπίζουμε να μείνουμε υγιείς και να προσπαθήσουμε να γίνουμε ξανά ομάδα, γιατί αυτή τη στιγμή να λείπουν 6 παίκτες, 4 με κορωνοϊό και 2 τραυματίες, ενώ χτύπησαν άλλοι 2 σήμερα. Πείτε μου εμένα ως προπονητή πως θα μπορέσω να οργανώσω αυτή την ομάδα; Συγχαρητήρια στην Γκραν Κανάρια, ευχαριστούμε που μας παρείχαν κάθε βοήθεια. Νομίζω το ίδιο κάναμε κι εμείς στην Πάτρα».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Για το restart στην Αγία Πετρούπολη ο Ολυμπιακός

Θέλει να αποφύγει τα… Ζόρια στο Europa League η ΑΕΚ

Ο Μαραντόνα χαμογέλασε στους γιατρούς: Πώς εξελίσσεται η υγεία του μετά το χειρουργείο στο κεφάλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης