Super League 1: Δείτε τα 16 γκολ και τις καλύτερες φάσεις της 7ης αγωνιστικής

Super League 1: Δείτε τα 16 γκολ και τις καλύτερες φάσεις της 7ης αγωνιστικής

Συνολικά 16 τέρματα σημειώθηκαν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 1 -Δείτε όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις

5180257
Ο Άρης παρέμεινε αήττητος και μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας μετά και το πέρας της 7ης αγωνιστικής της Super League με 16 βαθμούς τρεις περισσότερους απο τον επίσης  αήττητο Ολυμπιακό που όμως έχει εναν αγώνα λιγότερο. Τους «ερυθρόλευκους» έπιασε η ΑΕΚ , ενώ ΠΑΟΚ και Βόλος που συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα, ισοβαθμούν. Θετικό ντεμπούτο για τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του δικέφαλου του βορρά. Πρώτη νίκη για Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα.


ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-1


Με τον Σάκχοφ να δίνει τη λύση στο 74' η ΑΕΚ πήρε μια δύσκολη νίκη επί του ΟΦΗ των πολλών απουσιών με 2-1 στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση προβλημάτισε με την απόδοσή της στο πρώτο ημίχρονο, βγάζοντας κούραση και χωρίς να διαθέτει έμπνευση στο παιχνίδι της. Ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα μόλις στο 6' με τον Στάρτζεον, με τον Νεντελτσιάρου να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 34' και τον Μαχαίρα να βρίσκει το δοκάρι πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της, χωρίς πάντως να ενθουσιάζει, και κατάφερε με τον Σάκχοφ να πάρει το τρίποντο.





Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-3

Κλείσιμο
Με το δεξί ξεκίνησε ο Πάμπλο Γκαρσία τη θητεία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε 3-1 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς που είχε φινάλε γκραν γκινιόλ, αφού μέχρι και το 88' ήταν στο «εύθραστο» 1-1.




Άρης-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Ο Άρης συνεχίζει την τρελή πορεία του και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης» και διατηρεί το αήττητο έπειτα από έξι αγώνες.



Παναθηναϊκός-Λαμία 2-0

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε την πρώτη του νίκη για εφέτος, επικρατώντας 2 -0 της Λαμίας για την 7η αγωνιστική της Super League 1 - Στο 8΄ο Καρλίτος άνοιξε το σκορ για τους πράσινους και στο 60' ξαναχτύπησε κάνοντας το 2-0- Χαμένο πέναλτι του Ρόμανιτς στο 20' για τους Λαμιώτες



Βόλος-Λάρισα 1-1

Σε ένα θεσσαλικό ντέρμπι που τα είχε όλα, Βόλος και ΑΕΛ μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο ισόπαλο 1-1. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν την αναμέτρηση με εννιά παίκτες λόγω των αποβολών Μήτογλου (49') και Ριένστρα (85'). Η ΑΕΛ πήρε το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πινακά στο 51' με τον Βόλο να βγαίνει μπροστά στη συνέχεια, παρότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Δουβίκα στο 83'.



Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 0-2 του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ατρόμητου! Η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δίκαια πήρε το τρίποντο με τα τέρματα των Ελευθεριάδη και Κάργα. Το μόνο που θα θυμούνται οι γηπεδούχοι είναι το δοκάρι του Μανούσου στο πρώτο λεπτό και μια κεφαλιά του Κωτσόπουλου πριν το 20λεπτο!




Ολυμπιακός-Απόλλων Σμυρνης 2-0

Με σκορ 2-0 επικράτησε σήμερα ο Ολυμπιακός του Απόλλωνα, σε ένα ματς όπου μετά το 65' ο Χασάν βρήκε δις στόχο, ενώ ο Ελ Αραμπί σημάδεψε ισάριθμες φορές τα δοκάρια της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Μάλιστα θα θυμόμαστε την αναμέτρηση και για το γεγονός πως ναι μεν οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στον αέρα, όμως τα γκολ τους δεν προήλθαν με κεφαλιές!





Αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής της Super League:

Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 2-0

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννενα 0-2

 Βόλος-Λάρισα 1-1

Λαμία-Παναθηναϊκός 0-2

Άρης-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-3

ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

   Ομάδες.  Βαθ. Αγων
1. ΑΡΗΣ 16 (6)
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ5 13 (5)
3. A.E.K. 13 (6)
4. Π.Α.Ο.Κ. 12 (6)
5. ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 12 (7)
6. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 10 (6)
7. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 8 (6)
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 8 (7)
9. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6 (6)
10. Ο.Φ.Η. 6 (7)
11. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 3 (4)
12. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3 (7)
13. Α.Ε.Λ. 2 (5)
14. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1 (6)

Ειδήσεις σήμερα:

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ 0-1: Κανονιά από την άσπρη βούλα! - Δείτε το γκολ

Serie A: Τρελαίνει κόσμο η Σασουόλο, «καθάρισε» και τη Νάπολι! - Δείτε τα γκολ

Premier League, Τότεναμ - Μπράιτον 2-1: Η μεγάλη επιστροφή του Μπέιλ (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης