Στη Βραζιλία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο ατζέντης του Αμπέλ Φερέιρα, Ούγκο Καζούδα «φουντώνοντας» τις φήμες που προέρχονται από την «χώρα του καφέ» περί συμφωνίας του 41χρονου τεχνικού με την Παλμέιρας
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος ατζέντης, ο οποίος είναι γιος του βετεράνου τεχνικού Μανουέλ Καζούδα διατηρεί στενούς δεσμούς με την χώρα της Λατινικής Αμερικής και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος ανήκει στο πελατολόγιο του ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βάσκο Ντα Γκάμα, ενώ τον ακολούθησε στον ίδιο σύλλογο και ο Μάτος.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι