ΠΑΟΚ: Οι Βραζιλιάνοι θεωρούν σίγουρη τη συμφωνία Παλμέιρας-Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Οι Βραζιλιάνοι θεωρούν σίγουρη τη συμφωνία Παλμέιρας-Φερέιρα

Νέα δημοσιεύματα στη Βραζιλία εμφανίζουν τον Άμπελ Φερέιρα σίγουρο για τον πάγκο της Παλμέιρας - Επιβεβαιώνει τις επαφές όχι όμως και τη συμφωνία ο ΠΑΟΚ

Ferreira
Τελικά πίσω από τον καπνό που εμφανίστηκε από τα πρώτα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ της Βραζιλίας για το φλερτ της Παλμέιρας με τον Άμπελ Φερέιρα φαίνεται ότι όντως υπάρχει φωτιά και είναι μεγάλη.

Η ομάδα του Σάο Πάολο είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του πολύπειρου Βαντερλέι Λουξεμπούργκο κι αφού αρχικά στράφηκε στην ευρύτερη αγορά της λατινικής Αμερικής (κυρίως Αργεντινή) αποφάσισε να πάει στη λύση της Πορτογαλίας.

Δύο πρώην τεχνικοί της Μπενφίκα, ο Μπρούνο Λαγκέ (άνεργος από τον περασμένο Ιούνιο) κι ο Ρούι Βιτόρια (στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας) μαζί με τον Άμπελ Φερέιρα ήταν οι τρεις βασικές επιλογές με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να εμφανίζεται πλέον ως το μεγάλο φαβορί.

GoalNew


«Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Άμπελ Φερέιρα κερδίζει συνεχώς πόντους και η Παλμέιρας φαίνεται να έχει αποφασίσει να επενδύσει πάνω του και η συμφωνία είναι κοντά στο να επιτευχθεί», αναφέρει η ιστοσελίδα www.goal.com  ενώ το ρεπορτάζ επιβεβαιώνει και το www.globoesporte.com.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ, τη δεδομένη χρονική στιγμή, επιβεβαιώνει ότι η Παλμέιρας έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο τεχνικό κι έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις, ωστόσο δεν υπάρχει καμία συμφωνία και το μυαλό όλων είναι στο αυριανό παιχνίδι με τη Γρανάδα.

globo


Ειδήσεις σήμερα:

Ντόρτμουντ: Δίχως κόσμο με Ζενίτ, απορρίφθηκε το αίτημα...

Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το ματς με την Ζενίτ!

Με τριάδα στην άμυνα η ΑΕΚ κόντρα στη Λέστερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης