Χετάφε – Γρανάδα 0-1: Έπιασε τη Ρεάλ στην κορυφή και περιμένει τον ΠΑΟΚ - Δείτε το γκολ

Σε εκπληκτική κατάσταση η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Γρανάδα, καθώς πέρασε με 0-1 από τη Χετάφε και συγκατοικεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ισπανική κορυφή της La Liga, έχοντας επτά νίκες και μόλις μία ήττα σε 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις

Πριν από έναν μήνα ακριβώς είδε την Ατλέτικο Μαδρίτης να τη διαλύει με 6-1. Εκείνος ο διασυρμός αποτέλεσε και την τρανταχτή εξαίρεση σε αυτό το υπέροχο ξεκίνημα που πραγματοποιεί η Γρανάδα. Λίγες μέρες πριν υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, η ομάδα του Ντιέγο Μαρτίνεθ πέρασε με 0-1 από την ανταγωνιστική Χετάφε (σ.σ.: την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε την Μπαρτσελόνα) και συγκατοικεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της La Liga.

Οι Ανδαλουσιανοί δέχτηκαν πίεση και στάθηκαν τυχεροί σε δύο περιπτώσεις και ειδικά στο δοκάρι του Αραμπάρι. Εκείνοι όμως βρήκαν το μοναδικό γκολ στο ματς, με τον Μοντόρο να ευστοχεί σε πέναλτι (45'+2') και μετά το διπλό στην Αϊντχόφεν, να χαρίζει στη Γρανάδα ακόμα μία διαδοχική εκτός έδρας επιτυχία. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ σε 10 αγώνες φέτος σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόνο εκείνη την ήττα από την Ατλέτικο, επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.



Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μάντζαρης: «Ήθελα να βρω ομάδα από την EuroLeague, καλύτερη επιλογή ο Προμηθέας»

Ζενίτ: Αναβλήθηκε ο αγώνας της πριν τον Παναθηναϊκό!

L' Equipe: «Ο Γκριεζμάν πιστεύει ότι δεν έκανε σωστή επιλογή με την Μπαρτσελόνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr