Ostrava Open: Τρομερή Σάκκαρη απέκλεισε την Σβιτολίνα και πέρασε στους 8

Ostrava Open: Τρομερή Σάκκαρη απέκλεισε την Σβιτολίνα και πέρασε στους 8

Η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε με 6-3, 6-3 το Νο5 του κόσμου Ελίνα Σβιτολίνα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ostrava Open

sakkaru_2_0
Με φανταστική εμφάνιση απέναντι στην Ελίνα Σβιτολίνα, η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ostrava Open.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο23) με εμφάνιση top-10 παίκτριας απέκλεισε με 6-3, 6-3 το Νο5 του κόσμου και Νο1 του ταμπλό Ελίνα Σβιτολίνα και έφτασε στους "8" του Ostrava Open.

Αυτή είναι η 10η top-10 νίκη της Ελληνίδας και η 3η της μέσα στο 2020! Η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει πάλι την Παρασκευή απέναντι στην νικήτρια του αγώνα της Ονς Τζαμπέρ με την Γέλενα Οσταπένκο.



Η Ελίνα Σβιτολίνα αν και είναι στο Νο5 και έχει φτάσει στο Νο3 του κόσμου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο καταπληκτικό παιχνίδι τηςΜαρίας Σάκκαρη η οποία και έφτασε στην 2η νίκη της σε 3 αγώνες με την Ουκρανή.

Κλείσιμο
Οι πόντοι ήταν 65-46. Η Μαρία Σάκκαρη είχε 32 winners και 28 αβίαστα και η Ελίνα Σβιτολίνα 4-22. Τα μπρέικ πόιντ ήταν 5/9 για την Μαρία και 2/3 για την Ελίνα.

Τυφώνας... Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει ιδανικά με μπρέικ (1-0) στο 1ο σετ και με love service game θα φτάσει στο 2-0. Με νέο μπρέικ η Σάκκαρη θα προηγηθεί με 3-0 σε μόλις 8'!

Στο 4ο γκέιμ η Μαρία Σάκκαρη θα έχει 2 διπλά σφάλματα και θα δώσει την ευκαιρία στην Ελίνα Σβιτολίνα να φτάσει σε μπρέικ πόιντ και να πάρει πίσω το ένα από τα δυο μπρέικ (3-1).

Η Ελληνίδα θα αντέξει στην πίεση και θα φτάσει στο 4-2 αλλά στο 7ο γκέιμ η Ουκρανή θα σβήσει διπλό μπρέικ πόιντ για να μειώσει σε 4-3. Η Σάκκαρη με διπλό λάθος της Σβιτολίνα θα φτάσει σε διπλό σετ πόιντ και θα κλείσει το σετ σε 30' με 6-3!



Με περίπατο στους "8"
Με 2 άσους στο 1ο γκέιμ η Μαρία Σάκκαρη θα προηγηθεί με 1-0. Στο 3ο γκέιμ, η Σάκκαρη θα σβήσει το 1ο μπρέικ πόιντ της Σβιτολίνα αλλά η Ουκρανή θα έχει και 2η ευκαιρία και με μπρέικ θα φτάσει στο 2-1.

Στο 4ο γκέιμ, η Ελληνίδα θα επιστρέψει από το 40-0. Η Σβιτολίνα θα σβήσει 2 μπρέικ πόιντ αλλά η Σάκκαρη μετά από 8' θα κλείσει το γκέιμ με μπρέικ για το 2-2. Η Σάκκαρη θα κρατήσει το σερβίς της για το 3-2 και με love service game θα φτάσει στο 4-3!

Με μπρέικ η Σάκκαρη θα πάει στο 5-3 και θα κλείσει το σετ στο 6-3.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Champions League: Μονομαχίες Μπάγερν-Ατλέτικο και Άγιαξ-Λίβερπουλ - Όλα τα γκολ της Τρίτης

Μπόλονι: Με σοκάρει η έλλειψη εμπιστοσύνης στον Παναθηναϊκό - Σώσαμε τον ΠΑΟΚ

«Στοπ» στην επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα - Χωρίς κόσμο Ολυμπιακός-Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ-Ομόνοια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης