ΑΕΚ: Στα όρια της θλάσης ο Ινσούα, οριστικά εκτός με ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Στα όρια της θλάσης ο Ινσούα, οριστικά εκτός με ΠΑΟΚ

Επιβεβαιώθηκε το πρόβλημα με τον Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος βρίσκεται στα όρια της θλάσης και μένει οριστικά και αυτός νοκ-άουτ από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

INSUAA
Αυξάνονται συνεχώς τα προβλήματα για τον Μάσιμο Καρέρα καθώς οι ενοχλήσεις που είχε ο Εμάνουελ Ινσούα επιβεβαιώθηκαν με τον Αργεντινό αριστερό μπακ της Ένωσης να μένει εκτός με κάκωση στην αριστερή γαστροκνημία.

Ο Ινσούα είναι στα όρια της θλάσης και είναι επίφοβο να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει πως και ο Αργεντινός μένει νοκ-άουτ και προστίθεται στα προβλήματα με τους Γκαρσία, Λόπες, Σιμόες, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο, Μπακάκη που είναι ήδη τραυματίες και φυσικά τον τιμωρημένο Μάνταλο.

Όσον αφορά τον Λόπες, ο ίδιος ανέβασε ρυθμούς και ήθελε να προσπαθήσει να παίξει απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο και γι' αυτόν θα ήταν ρίσκο λόγω του ότι έχει χάσει προπονήσεις από το διάστρεμμα που υπέστη. Ο Πορτογάλος μπακ «τρέχει» πλέον να προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπράγκα. Την ίδια στιγμή ρυθμούς ανεβάζει και ο Μπακάκης, για τον οποίο υπάρχει ένα ενδεχόμενο να προλάβει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή:ww.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στους δρόμους οπαδοί του Άρη για βιντεοκλίπ! (βίντεο)

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Στέφανος Τσιτσιπάς και Εμμανουήλ Καραλής διασκέδασαν μαζί

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το πακέτο που δίνουν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης