Ιβάν Σαββίδης: Νέα αναβολή στη δίκη για την εισβολή στο γήπεδο με το όπλο

Ιβάν Σαββίδης: Νέα αναβολή στη δίκη για την εισβολή στο γήπεδο με το όπλο

Αναβλήθηκε εκ νέου η εκδίκαση της υπόθεσης εισβολής του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στη διάρκεια του επεισοδιακού αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ που είχε διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2018

savvidis_0
Ο επιχειρηματίας είχε μπει στο αγωνιστικό τερέν φέροντας πάνω του όπλο ενώ εκτός από τον ίδιο στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν ο τότε αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» Λούμπος Μίχελ και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του Ιβάν Σαββίδη.

Το κατηγορητήριο τους καταλογίζει παραβάσεις συνδεόμενες με τον αθλητικό Νόμο. Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για τις 14 Μαΐου 2021 κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε για λογαριασμό δικηγόρου ο οποίος εκπροσωπεί κατηγορούμενο της προσωπικής φρουράς του Ιβάν Σαββίδη και επικαλέστηκε λόγους υγείας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αίτημα αναβολής, ο συγκεκριμένος συνήγορος είναι εμπύρετος και πρόκειται να υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό.

Την ίδια ώρα, από την δικαστική αίθουσα απουσίαζαν βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης, όπως αστυνομικοί που σύμφωνα με παράγοντες της δίκης βρίσκονται σε εκπαίδευση και δεν κατέστη εφικτό να δώσουν το παρών τους, ο διαιτητής εκείνης της αναμέτρησης Γιώργος Κομίνης κ.ά.

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ παρίσταντο δια πληρεξούσιων δικηγόρων. Είχαν προηγηθεί αναβολές είτε λόγω παρέλευσης του ωραρίου γραμματείας είτε κατόπιν αιτημάτων δικηγόρων εξαιτίας κωλυμάτων που επικαλέστηκαν.

Πηγή: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Στους δρόμους οπαδοί του Άρη για βιντεοκλίπ! (βίντεο)

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Στέφανος Τσιτσιπάς και Εμμανουήλ Καραλής διασκέδασαν μαζί

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το πακέτο που δίνουν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης