Την πρόθεση να κάνουν δικό τους, με… οποιοδήποτε κόστος τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, φέρονται να έχουν εκφράσει οι Χιτ.
Σύμφωνα με τον Shams Charania, η ομάδα του Μαϊάμι αναμένεται να κινηθεί πολύ δυναμικά το καλοκαίρι του 2021, ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του ηγέτη των Μπακς.
Ο διεθνής φόργουορντ έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τα «ελάφια», μένοντας ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.