ΑΕΚ: Στο «στόχαστρο» ο Τζος Γκρέι για αντί-Ράις

ΑΕΚ: Στο «στόχαστρο» ο Τζος Γκρέι για αντί-Ράις

Η ΑΕΚ έχει μπει σε διαδικασία αναζήτησης παίκτη, μετά την αποχώρηση του Ταϊρίς Ράις, και ο Τζος Γκρέι έχει έρθει στο προσκήνιο

gkrei_1
Η ΑΕΚ μπορεί να ήθελε να κρατήσει τον Ταϊρίς Ράις μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο ο Αμερικανός είχε αποφασίσει πως θα έπαιζε μόνο στο Final 8 και στη συνέχεια θα επέστρεφε στις ΗΠΑ.

Συνεπώς, οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του και έχουν βάλει ήδη στο... μάτι τον Τζος Γκρέι.

Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ είναι στόχος της «Βασίλισσας» και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις. Μοναδικό εμπόδιο, που μπορεί να σταθεί σε μια πιθανή συμφωνία, είναι η επιθυμία του Γκρέι να βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, μέσω της G-League.

Ο Τζος Γκρέι, που υπήρξε και στόχος του Παναθηναϊκού, είχε πάρει μέρος στο draft του ΝΒΑ το 2016, αλλά δεν επελέγη από κάποια ομάδα. Εκείνη την χρονιά και μέχρι το 2018 φόρεσε την φανέλα των Northern Arizona Suns (G-League) και έκανε ένα πέρασμα από τους Φοίνιξ Σανς. Το 2018-19 πήγε στη Νότιο Κορέα για τους Changwon LG Sakers, ενώ έπειτα φόρεσε την φανέλα των Πέλικανς και της θυγατρικής τους, Erie Bayhawks.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Κλείνει στον Παναθηναϊκό ο Μαουρίσιο

Premier League: Πλάνο ολοκληρωτικής αλλαγής του αγγλικού ποδοσφαίρου

Κριστιάνο Ρονάλντο: Με τεράστια διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Serie A
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης