Ρονάλντο: Ληστές εισέβαλαν στην πολυτελή βίλα του στη Μαδέιρα
Ληστής εισέβαλε στο πολυτελές σπίτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στη γενέτειρά του, τη Μαδέιρα, με την Αστυνομία να ειδοποιείται το πρωί της Τετάρτης - Οι Αρχές έχουν εντοπίσει τον δράστη, αδιευκρίνιστο αν την ώρα της ληστείας ήταν εντός της οικείας η μητέρα και ο αδερφός του Πορτογάλου άσου
Η επταώροφη κατοικία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδέιρα έδωσε την ευκαιρία σε έναν ληστή της περιοχής, να εισβάλει και ν' αποσπάσει λεία, μέσω μιας ανοιχτής πόρτας γκαράζ.
Τα αντικείμενα που φέρεται να έχει αφαιρέσει δεν είναι πολλά, ωστόσο μεταξύ των κλοπιμαίων βρίσκεται και μια υπογεγραμμένη φανέλα της Γιουβέντους.
Ακόμα παραμένει αδιευκρίνιστο αν η μητέρα του Κριστιάνο, Ντολόρες, ή ο αδερφός του, Ούγκο, ήταν εντός της οικείας την ώρα της ληστείας, αφού εκεί είναι η μόνιμη κατοικία της οικογένειας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει η Diario de Noticias Madeira, o δράστης είναι γνωστός στις Αρχές της πόλης.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.