Θλάση ο Τσιτσιπάς, τουλάχιστον 2 εβδομάδες έξω

Θλάση ο Τσιτσιπάς, τουλάχιστον 2 εβδομάδες έξω

Σοβαρός αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός που έκοψε τον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά προς τον τελικό του «Ρολάν Γκαρός» - Ο 22χρονος τενίστας υπέστη αρκετά σοβαρή θλάση ψηλά στο δεξί πόδι και κινδυνεύει -στη χειρότερη περίπτωση- να χάσει ακόμα και τους τελικούς της ΑΤΡ στο Λονδίνο

tsitsipas
Ο Τσιτσιπάς κουβαλούσε τον τραυματισμό από το Αμερικανικό Όπεν, αλλά έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε χτυπημένος στο Παρίσι (αλλά και στο Αμβούργο και πιο πριν στη Ρώμη), με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Το πρόβλημά του ήταν ορατό διά γυμνού οφθαλμού στους θεατές (και τηλεθεατές ξένων καναλιών) του χθεσινού ημιτελικού και μάλιστα ο Νόβακ Τζόκοβιτς του ευχήθηκε «κουράγιο» μετά τη λήξη. O Στέφανος ισοφάρισε σε 2-2 απειλώντας να ανατρέψει το αρχικό 0-2 του Σέρβου, αλλά έπαιξε κουτσαίνοντας στο πέμπτο σετ και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την αντεπίθεσή του.

Ακόμη και αν με κάποιον τρόπο είχε κερδίσει τον ημιτελικό, θα ήταν πολύ δύσκολο να εμφανιστεί απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ στον αυριανό τελικό. O ίδιος μίλησε και για τον τραυματισμό του, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Ο Τσιτσιπάς ξύπνησε σήμερα με έντονους πόνους και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις μιλούν για αποχή δύο εβδομάδων, οπότε μάλλον θα ακυρωθεί η συμμετοχή του στο Όπεν της Βιέννης (αρχίζει στις 24 Οκτωβρίου), ενώ είναι αμφίβολη και η αντίστοιχη στο τουρνουά Μasters ΑΤΡ 1000 του Παρισιού αμέσως μετά (2-8 Noεμβρίου).

Οι τελικοί της ΑΤΡ, όπου ο Τσιτσιπάς καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε πέρυσι, θα διεξαχθούν μεταξύ 15-22 Νοεμβρίου στην Ο2 Arena. Ο νεαρός πρωταθλητής μας, που βρίσκεται στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεκίνησε εντατική θεραπεία ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος απουσίας από το μεγάλο ραντεβού.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παναθηναϊκός: Θετικοί στον κορωνοϊό ο προπονητής και δυο παίκτες της Βιλερμπάν

ΠΑΕ Ολυμπιακός για Τσιτσιπά: «Είμαστε όλοι υπερήφανοι»

Ευθύμης Ρεντζιάς στον ΘΕΜΑ 104,6: Είμαστε οι «game changers» - Όλο το σχέδιο για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης