Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανοίγει ξανά η υπόθεση φερόμενου βιασμού για τον ποδοσφαιριστή

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανοίγει ξανά η υπόθεση φερόμενου βιασμού για τον ποδοσφαιριστή

Νέα τροπή μπορεί να πάρει η υπόθεση φερόμενου βιασμού για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς δικαστής του Λας Βέγκας απέρριψε την προσπάθειά του να εμποδίσει την αστική αξίωση εναντίον του

ronaldo
Εως σήμερα ήταν ουσιαστικά «κλεισμένη» η υπόθεση βιασμού, για την οποία κατηγορείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά τελικά συμβαίνει το εντελώς αντίθετο.

Ενα δικαστήριο του Λας Βέγκας έχει αποφανθεί εναντίον τους, διατάζοντας δίκη μέχρι τον Δεκέμβριο, παρά το γεγονός ότι οι δικηγόροι του «CR7» ζήτησαν απόρριψη της υπόθεσης για επιπλέον 210.000 δολάρια

Υπενθυμίζεται, ότι η Κατρίν Μαγιόργκα που έχει καταγγείλει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για βιασμό στο Λος Αντζελες το 2009, επιμένει στους ισχυρισμούς της και θα εμφανιστεί τώρα ενώπιον δικαστηρίου.

Αν καταφέρει και αποδείξει ότι δεν ήταν σε ικανοποιητική ψυχική κατάσταση κατά την υπογραφή της συμφωνίας για να λάβει 375.000 δολάρια, τότε ο Κριστιάνο θα κληθεί να δώσει αποδεικτικά στοιχεία.

Πάντως, οι δικηγόροι των δύο πλευρών θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία μέχρι τις 30 Νοεμβρίου προκειμένου να βρεθεί ημερομηνία για τη δίκη του.


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα

«Κόκκινος διάβολος» και επισήμως ο Καβάνι

Η Φενερμπαχτσέ ανακοίνωσε τον Πέλκα

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Τόμας Μουργκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης