Η ποδοσφαιρική αλληλεγγύη των Σταθερών Συγκοινωνιών 

Η ποδοσφαιρική αλληλεγγύη των Σταθερών Συγκοινωνιών 

Παίζουν ποδόσφαιρο για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας, από την Μυρτώ της Πάρου μέχρι τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς

SYGOS
Η ποδοσφαιρική αλληλεγγύη των Σταθερών Συγκοινωνιών ιδρύθηκε το 2014 μέσα από το μεράκι και την αγάπη συναδέλφων που συναντήθηκαν υπό δύσκολες συνθήκες όταν και συμμετείχαν στην αποστολή βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς και παρόλο που προέρχονταν από διαφορετικούς φορείς ( μετρό, Τραμ, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος) έγιναν μια παρέα που 7 χρόνια τώρα προσφέρει, μέσω του ποδοσφαίρου, βοήθεια ηθική και υλική σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Εκείνη την περίοδο ο αρχηγός και συντονιστής της ομάδος, Θάνος Παπασωτηρίου είχε την ιδέα, μιας πρότυπης  ποδοσφαιρικής ομάδας εργαζομένων, που  σκοπός της θα ήταν να στηρίζει ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα παιδιά, Σύνθημα της η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.
STHATHER
SYGOS

 Έχει συμμετάσχει σε τουρνουά ανά την Ελλάδα με σκοπό την ενίσχυση των κατά τόπους κοινωνικών παντοπωλείων, έχει αγωνιστεί για την ενίσχυση ενός νέου παιδιού με κινητικά προβλήματα στους Γαργαλιάνους και την προσπάθεια του να αγοράσει ένα αναπηρικό αμαξίδιο, έχει συγκεντρώσει χρήματα για την αγορά τροφίμων και την ενίσχυση των συσσιτίων της ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως και των χιλιάδων συνανθρώπων μας που δεν έχουν τροφή καθώς και για την προβολή και την ανάδειξη της σοβαρής νόσου του Μπάττεν και την προσπάθεια που κάνει ένας νέος άνθρωπος για να μεταβεί στο εξωτερικό και να ακολουθήσει θεραπεία. Επίσης έχει σταθεί αρωγός, ηθικά και υλικά, στην Κιβωτό του κόσμου και την τεράστια προσπάθεια που κάνει ο πατέρας Αντώνιος. Τελευταία αλληλέγγυα στήριξη της,ήταν ο αγώνας που έγινε στην Γλυφάδα, για  την Μυρτώ της Πάρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα ανωτέρω έχουν επιτευχθεί με την προσωπική προσφορά των συναδέλφων - παικτών της ομάδας μας καθώς επίσης και την σημαντική βοήθεια όλων των συναδέλφων της εταιρείας.

Απόρροια όλων των παραπάνω είναι η Ποδοσφαιρική αλληλεγγύη των Σταθερών Συγκοινωνιών να αναγνωρίζεται από την πλειοψηφία των κορυφαίων ποδοσφαιρικών ομάδων βετεράνων της χώρας μεταξύ των οποίων οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής, Εθνικός Πειραιώς, Ιωνικός Νίκαιας, ως ισάξιος αντίπαλος, καθώς έχει αγωνιστεί και έχει σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι σε πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία όχι μόνο στο ελληνικό αλλά και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!!!

 Επίσης έχει δεχθεί ευχαριστήριες επιστολές από την Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου και Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως και αποκορύφωμα όλων είναι η βράβευση της από την ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων και την ανάδειξη της ως πρέσβειρα αλληλεγγύης.


Ειδήσεις σήμερα: 

ΔΕΗ: Οι 14 μήνες που άλλαξαν την πορεία προς την χρεοκοπία και οδήγησαν στο success story

Σάλος με τον Ροδίτη γυναικολόγο: Επτά γυναίκες τον μηνύουν για... «μακριά δάχτυλα» και «ανοιχτό παντελόνι»!

GNTM: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ