ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Τάνκοβιτς

ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Τάνκοβιτς

Στην Αθήνα, έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (06/10), το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Μούαμερ Τάνκοβιτς, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του, με την Ένωση

tankovic2
Η συμφωνία της ΑΕΚ και με τον Σουηδό εξτρέμ, έχει ανακοινωθεί από την Δευτέρα (05/10) και πλέον το μόνο που απομένει είναι ο διεθνής άσος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, ως το 2024, με την Ενωση.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε νωρίτερα και από την πρώην, πλέον, ομάδα του Χάμαρμπι, έφτασε το «Ελ. Βενιζέλος» με μία μικρή καθυστέρηση, μέσω Φρανκφούρτης, εκεί όπου τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, για να τον συνοδεύσουν στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Μάλιστα, η Ενωση θα προλάβει να τον δηλώσει και στην ευρωπαϊκή λίστα για το Europa League, με την προθεσμία να λήγει το βράδυ της Τρίτης (06/10).

Τη φετινή σεζόν, η οποία ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου, ο Τάνκοβιτς αγωνίστηκε στα 14 από τα 23 ματς του σουηδικού πρωταθλήματος σημειώνοντας επτά γκολ. Πρόλαβε επίσης να παίξει στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League εναντίον της ουγγρικής Πούσκας, την οποία η Χάμαρμπι απέκλεισε με 3-0 πριν αποκλειστεί στον δεύτερο γύρο με ήττα 3-0 από τη Λεχ Πόζναν. Η πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του ήταν η περσινή, κατά την οποία είχε 18 γκολ και οκτώ ασίστ σε 33 ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου.


tankovic1
Κλείσιμο

tankovic2

tankovic3
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

«Κόκκινος διάβολος» και επισήμως ο Καβάνι

Η Φενερμπαχτσέ ανακοίνωσε τον Πέλκα

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Τόμας Μουργκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης