Οριστικά στην ΑΕΚ ο Τάνκοβιτς για τέσσερα χρόνια!

Οριστικά στην ΑΕΚ ο Τάνκοβιτς για τέσσερα χρόνια!

Ο Μούαμερ Τάνκοβιτς έστειλε το έγγραφο με τις υπογραφές και είναι παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

muamer_tankovic_sweden_0
Το σίριαλ της μεταγραφής του Μούαμερ Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Ίλια Ίβιτς να «τρέχει» για να τελειώσει το deal, και ολοκληρώθηκε 40 λεπτά πριν πέσει το deadline!

Από τη στιγμή που η Χάμαρμπι άναψε το πράσινο φως για τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ χάρη στον ειδικό όρο που υπήρχε στο συμβόλαιό του ώστε να αποχωρήσει ως ελεύθερος, η Ένωση ξεκίνησε την ανταλλαγή εγγράφων με την πλευρά του 25χρονου εξτρέμ περιμένοντας τις υπογραφές.

Ο Τάνκοβιτς έστειλε τα έγγραφα βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, ως το 2024, και πλέον είναι παίκτης της ΑΕΚ!

Ο Ίλια Ίβιτς ολοκληρώνει μια μεταγραφή που επιθυμούσε διακαώς από τον περασμένο Ιανουάριο με την Ένωση να προσθέτει ακόμα έναν εξτρέμ στο ρόστερ, μετά την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία.

Ο τραυματισμός του τελευταίου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έκανε την Ένωση να φουλάρει για ακόμα έναν ακραίο με τη μεταγραφή του Τάνκοβιτς να ολοκληρώνεται με επιτυχία στο... παραπέντε της μεταγραφικής περιόδου!

Πλέον ο 25χρονος εξτρέμ αναμένεται στην Αθήνα ώστε να ανακοινωθεί και τυπικά από την ΑΕΚ και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα!

Πηγή:www.gazzettta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης