ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Τάνκοβιτς

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Τάνκοβιτς

Δημοσίευμα στη Σουηδία αναφέρει πως η ΑΕΚ κατάθεσε πρόταση 450-500 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο στον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ωστόσο κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

tankovic_0
Όπως είναι γνωστό ο Ίλια Ίβιτς «σκανάρει» την αγορά για την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά καθώς τόσο ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης όσο και ο Μάσιμο Καρέρα θέλουν για τη συγκεκριμένη θέση έναν γρήγορο παίκτη, που θα διαθέτει στο παιχνίδι του το ένας εναντίον ενός και ντρίμπλα, ενώ θα έχει και τη δυνατότητα να σκοράρει.

Ένας παίκτης που είναι στα υπόψην της ΑΕΚ από τον Γενάρη είναι ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Χάμαρμπι. Το όνομα του 25χρονου εξτρέμ παραμένει στη λίστα της ΑΕΚ, τη στιγμή που τσεκάρονται και άλλες περιπτώσεις ώστε ο Ίβιτς να είναι έτοιμος όταν θα έρθει η στιγμή για να παρθούν αποφάσεις.

Σημερινό αποκλειστικό δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt υποστηρίζει πως «ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έκανε επίσημη πρόταση στην πλευρά του παίκτη, προσφέροντας μάλιστα και ένα ετήσιο ποσό της τάξεως των 450 με 500 χιλιάδων ευρώ, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο τον Τάνκοβιτς έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ρόστερ».

Όμως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πράγματι, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ο Τάνκοβιτς είναι ένα όνομα που παραμένει στη λίστα για τον αριστερό εξτρέμ που αναζητεί η ΑΕΚ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία νέα κρούση προς την πλευρά του. Άλλωστε θα πρέπει πρώτα να γίνει η συνάντηση του Ίβιτς με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να καθοριστεί το ακριβές πλάνο, καθώς, τη δεδομένη στιγμή όλα παραμένουν στον «πάγο» λόγω της κατάστασης που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο με τον κορωνοϊό.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μπαρτσελόνα: Δεν επιστρέφει χρήματα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας

Πλατινί: «Ο Ινφαντίνο πρέπει να παραιτηθεί»

La Liga: Αντίθετη η ισπανική ομοσπονδία για την διεξαγωγή αναμετρήσεων κάθε μέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης