Bundesliga: «Άχαστη» η Λειψία - Δεύτερο στραβοπάτημα η Γκλάντμπαχ - Δείτε τα γκολ

Bundesliga: «Άχαστη» η Λειψία - Δεύτερο στραβοπάτημα η Γκλάντμπαχ - Δείτε τα γκολ

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η Λεβερκούζεν δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει νίκη στην έδρα της κόντρα στη Λειψία, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 - Δεύτερη «γκέλα» η Γκλάντμπαχ, θρίαμβος για Στουτγκάρδη

leipzig_nikh
Η παράδοση που θέλει τη Λεβερκούζεν να αδυνατεί να νικήσει τη Λειψία εντός έδρας από την άνοδό της στα «σαλόνια» (0-2-2), συνεχίστηκε για πέμπτη σερί χρονιά.



Οι Ασπιρίνες έμειναν στο 1-1 κόντρα στους Ταύρους του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, σε ένα μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος. Ο Φόρσμπεργκ άνοιξε το σκορ στο 14' για τους φιλοξενούμενους, η ομάδα του Πέτερ Μποζ ισοφάρισε άμεσα στο 20' με τον Ντέμιρμπαϊ, όμως, δεν κατάφερε να φέρει «τούμπα» το παιχνίδι ως το φινάλε και έκανε το 2X2 σε ισοπαλίες στο ξεκίνημα της σεζόν μετά το 2002.

Από την άλλη, η Λειψία έμεινε επίσης αήττητη και ανέβηκε στους 4 βαθμούς, με τον Αλεξάντερ Σόρλοθ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα από την Κρίσταλ Πάλας έναντι 22 εκατ. ευρώ να κάνει ντεμπούτο, περνώντας ως αλλαγή του Πόουλσεν.

Λεβερκούζεν (Πέτερ Μποζ): Χραντέτσκι, Μπέντερ (58' Τα), Μπέντερ (90+1' Ντράγκοβιτς), Ταπσόμπα, Σινκχράφεν, Αρανγκίς, Ντεμιρμπάι (78' Αμίρι), Βιρτς, Μπελαραμπί (78' Μπέιλι), Ντιαμπί, Σχικ

Κλείσιμο
Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Γκουλάτσι, Κλόστερμαν, Ουπαμεκανό, Μουκιέλε, Ανχελίνο, Καμπλ (46' Χουάνγκ), Άνταμς, Χαϊνταρά, Φόρσμπεργκ (66' Νκουνκού), Όλμο (86' Χένριχς), Πόουλσεν (27' Σόρλοθ)

Δεύτερο στραβοπάτημα η Γκλάντμπαχ

Μετά την ήττα με «κάτω τα χέρια» από τη Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα, η Γκλάντμπαχ έχασε βαθμούς και απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου και μάλιστα στην έδρα της. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Μάρκο Ρόζε προηγήθηκε με το πρώτο φετινό τέρμα του Μάρκους Τιράμ στο 56', οι πρωτευουσιάνοι αντέδρασαν σε καθοριστικό σημείο, με τον Σλότερμπεκ να ισοφαρίζει στο 80' και εν τέλει κράτησαν τον πολύτιμο βαθμό που ήταν ο πρώτος τους στη φετινή Bundesliga.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακος: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ντρέγκερ

Η ΑΕΚ παρουσίασε τα κέρινα ομοιώματα Νεστορίδη, Παπαϊωάννου και Μπάρλου - Δείτε βίντεο

Κώστας Τσιμίκας: Η αλλαγή παιχνιδιού που έγινε... highlight από τη Λίβερπουλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης