Bundesliga, Αουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ 2-0: Την… προσγείωσε - Δείτε τα γκολ

Bundesliga, Αουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ 2-0: Την… προσγείωσε - Δείτε τα γκολ

Με δημιουργό και σκόρερ τον Καλιτζούρι, η Αουγκσμπουργκ αιφνιδίασε με το 2-0 τη Ντόρτμουντ και νίκησε για πρώτη φορά στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν στη Bundesliga

usburg
Η Ντόρτμουντ είναι φιλόδοξη και ξεκίνησε με τέλεια εμφάνιση. Ωστόσο, η 2η αγωνιστική έφερε και την πρώτη γκρίνια. Οι Βεστφαλοί εμφανίστηκαν εξαιρετικά κακοί και δίκαια γνώρισαν την ήττα με 2-0 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, η οποία αντιθέτως μετράει 2x2 επιτυχίες. Μάλιστα για τους Βαυαρούς αυτό είναι το κορυφαίο ξεκίνημά τους στη Bundesliga, όπου έπρεπε να περιμένουν την 9η χρονιά τους στα σαλόνια, ώστε να πανηγυρίσουν στο πρώτο εντός παιχνίδι τους σε σεζόν.




Τη διαφορά την έκανε ένα νέο απόκτημά τους. Ο Καλιτζούρι σέρβιρε το 1-0 για την κεφαλιά του Ουντουοκάι (40΄), ενώ στο 54’ βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Μπίρκι. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και οι γηπεδούχοι βίωσαν κάτι πρωτόγνωρο στην ιστορία τους.

Αουγκσμπουργκ (Χάικο Χέρλιχ): Γκίκιεβιτς, Χούβελεου, Φράμπεργκερ, Ουντουοκάι, Ιάγκο, Καλιτζιούρι, Χαν, Γκρουέσο, Κεντίρα (63’ Οξφορντ), Γκρέγκοριτς (57’ Γιένσεν), Νίντερλεχλερ (62’ Φινμπόγκασον)

Ντόρτμουντ (Λουσιάν Φαβρ): Μπίρκι, Χούμελς, Ακανζί, Γκερέιρο (60’ Μπραντ), Μενιέ (69’ Ρεϊνιέρ), Βίτσελ, Τσαν, Μπέλιγχαμ (60’ Ρόις), Σάντσο, Ρέινα, Χάαλαντ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακος: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ντρέγκερ

Η ΑΕΚ παρουσίασε τα κέρινα ομοιώματα Νεστορίδη, Παπαϊωάννου και Μπάρλου - Δείτε βίντεο

Κώστας Τσιμίκας: Η αλλαγή παιχνιδιού που έγινε... highlight από τη Λίβερπουλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης