Επιτροπή Δεοντολογίας: Απαλλάσσονται από τις κατηγορίες Ολυμπιακός και Μαρινάκης

Επιτροπή Δεοντολογίας: Απαλλάσσονται από τις κατηγορίες Ολυμπιακός και Μαρινάκης

Η Επιτροπή Δεοντολογίας ενημέρωσε όλους τους εμπλεκόμενους του Ολυμπιακός-Ατρόμητος ότι απαλλάσσονται από τις κατηγορίες - Δείτε το βούλευμα

marinakis_photo
Σαν χάρτινος πύργος καταρρέει ένα ολόκληρο κατασκεύασμα με στόχο να πλήξει τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες περί χειραγώγησης του ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος... έπεσαν στο κενό. Η Επιτροπή Δεοντολογίας ενημέρωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και την ΠΑΕ Ατρόμητος και τους Σπανό, Αγγελόπουλο, Σα Πίντο ότι απαλλάσσονται από τις όποιες κατηγορίες είχαν να αντιμετωπίσουν για το εν λόγω ματς.

Θυμίζουμε ότι το ματς είχε λήξει 2-1 υπέρ των ερυθρόλευκων στο «Καραϊσκάκης» και το ματς πήγε στις Αρχές ύστερα από καταγγελίες ότι ο Σα Πίντο δέχτηκε πιέσεις για να μη χρησιμοποιήσει βασικούς παίκτες.

Όσο για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και τον πρώην νομικό της σύμβουλο, Θόδωρο Κουρίδη, κρίθηκε απαράδεκτη η δίωξη.

Eπίσης, αθώοι κρίθηκαν ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ Νίκος Προύντζος, ο προπονητής Σα Πίντο, ο πρώην διοικητικός παράγων του Ατρομήτου Γιάννης Αγγελόπουλος, οι πρώην διαιτητές Ηλίας Σπάθας, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Κώστας Ιωαννίδης, Απόστολος Αμπάρκιολης και τα πρώην μέλη της ΚΕΔ, Γιώργος Δούρος, Θανάσης Μπριάκος.

Με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ο Νίκος Γαβαλάς, Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης η Επιτροπή Δεοντολογίας αθώωσε σήμερα ομόφωνα τον Ολυμπιακό και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Για όσους «περνούν» σήμερα την είδηση στα ψιλά ενώ μέχρι πρότινος και επί σειρά ετών έγραφαν παχυλούς τίτλους με «τόνους λάσπης» χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, η λάσπη τους επιστρέφει. Ο στόχος τους, δηλαδή η καταστροφή και κατάρρευση του Ολυμπιακού που έχτισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε όλα τα επίπεδα, δεν επετεύχθη. Γιατί η αλήθεια λάμπει, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να την κρύψουν. Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας αποτελεί δικαίωση για τον Ολυμπιακό, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και για τα εκατομμύρια των φιλάθλων και υποστηριχτών της ομάδας».

Μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης η Επιτροπή Δεοντολογίας αθώωσε σήμερα ομόφωνα τον Ολυμπιακό και τον κ. Βαγγέλη...

Δημοσιεύτηκε από Nikos Gavalas στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020


karapapas
Κλείσιμο


Διαβάστε εδώ το βούλευμα

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκαρισμένοι στον Βόλο από την αυτοκτονία του καρδιολόγου: «Δεν το περιμέναμε»

covid19.gov.gr: Σήμερα η «πρεμιέρα» της ειδικής πλατφόρμας με τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Τρομοκρατία: O άγνωστος ρόλος του ζευγαριού από τα Πετράλωνα στη γιάφκα στο Κουκάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης