Ο 29χρονος αμυντικός θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Ουγγαρία, καθώς ανακοινώθηκε από την ομάδα της χώρας
Κάτοικος Ουγγαρίας και Βουδαπέστης έγινε από σήμερα (24/9) ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο 29χρονος αμυντικός ήταν από καιρό σε επαφές με την Ούιπεστ, μετέβη στη χώρα και πλέον έγινε επίσημα ποδοσφαιριστής της.
Ετσι θα αγωνιστεί για 3η φορά εκτός των συνόρων, αφού στο παρελθόν φόρεσε, με επιτυχία, τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης και της Κονκόρντια.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της σε επίσημο αγώνα», σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
Μάλιστα η ανακοίνωσή του… συνοδεύτηκε και από ένα ωραίο βίντεο.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.