«Οι Λέικερς θα έφτιαχναν δυναστεία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

«Οι Λέικερς θα έφτιαχναν δυναστεία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μέσα στα ρεπορτάζ για όλες τις ομάδες του ΝΒΑ και ένα σενάριο που θα τον ήθελε στους Λέικερς, φαντάζει... τρομαχτικό

Andetocumbo_fadeaway
Οι Λέικερς παλεύουν για να βρεθούν στους Τελικούς του ΝΒΑ, μετά από πολλά χρόνια και αυτό το κατάφεραν με την έλευση του ΛεΜπρον Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις, με τους δύο σταρ να έχουν ιστορική σεζόν. Ο τίτλος είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά τα σενάρια δεν σταματούν πουθενά. Το fadeawayworld.net παρουσίασε το πως θα μπορούσε ο Έλληνας σταρ να βρεθεί στο πλευρό τους και το αποτέλεσμα προκαλεί τρόμο.

Μπορεί πολλά να γράφονται για το μέλλον του Γιάννη, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν ιστορικό και οι 3 τους θα έφτιαχναν ίσως το πιο κυριαρχικό BIG3 στην ιστορία του ΝΒΑ. Ένα πιθανό σενάριο trade θα ήταν να δοθούν οι Κούζμα, Καρούσο, Ντάνι Γκριν και ο Κουκ, με τους Λέικερς να έπαιρναν τον Γιάννη, δημιουργώντας μια ομάδα που θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορία.

Η ομάδα του Λος Άντζελες ήδη έχει δύο από τους 5 καλύτερους παίκτες της φετινής λίγκας, με τον «Βασιλιά» να κυριαρχεί στο σκοράρισμα και στην δημιουργία και τον Ντέιβις να είναι εξαιρετικός και στις δύο άκρες του παρκέ. Είναι ένα δίδυμο που έχει αποδείξει ότι δύσκολα σταματιέται και τι θα γινόταν αν στην παρέα τους έβαζαν και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο;

Ο Γιάννης είναι ένας σταρ, είναι δύο φορές MVP και θα μπορούσε να ταιριάξει τέλεια με τους άλλους δύο παίρνοντας το ταλέντο του στο Λος Άντζελες. Όπως είναι λογικό θα γινόντουσαν σχεδόν ανίκητοι, αφού με τον ΛεΜπρον στον άσο και τους Γιάννη και Ντέιβις μέσα όλα θα γινόντουσαν πιο έυκολα. Το ίδιο ισχύει και για την άμυνα. Με τον AD και τον Γιάννη πίσω, ποιος θα τολμούσε να σκοράρει; Ελάχιστοι.

Μπορεί να λείπει το σουτ από αυτή την ομάδα, αλλά έχουν όλα τα υπόλοιπα. Τον καλύτερο playmaker της ιστορίας και δύο ψηλούς που θα μπορούσαν να σκοράρουν με κάθε τρόπο. Οι Ουόριορς είχαν δείξει τον δρόμο έχοντας τον Ντουράντ, τον Κάρι, τον Κλέι Τόμπσον και τον Ντρέιμοντ Γκριν και με αυτή την σύνθεση κέρδισαν δύο συνεχόμενους τίτλους. Ένα τέτοιο BIG 3 θα μπορούσε να «χτυπήσει» αυτή την ομάδα και όσα έκανε και επίσης να δώσει παραπάνω χρόνια στον ΛεΜπρον, μέσα στο παρκέ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΚΣ
Έχει γραφτεί αρκετές φορές ότι οι Μπακς θα κάνουν την προσπάθεια τους, αλλά ίσως να μην είναι στο χέρι τους να πάρουν την τελική απόφαση για το αν θα κρατήσουν τον Έλληνα σταρ στο ρόστερ τους. Η επόμενη σεζόν θα είναι ακόμα μια που αν ο Αντετοκούνμπο μείνει στο Μιλγουόκι, η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική για τον τίτλο, αλλά είναι φανερό ότι αν δεν γίνουν αλλαγές, δύσκολα πάλι θα βρεθεί στους Τελικούς.

Κλείσιμο
Αν είναι να χάσουν ως ελεύθερο τον ηγέτη τους, είναι πιθανό να σκεφτούν μια ανταλλαγή που θα τους έδινε παίκτες για το μέλλον. Το να πάρουν 4 ή 5 παίκτες από τους Λέικερς είναι μια καλή λύση, που θα μπορούσε να είναι ελπιδοφόρα για το μέλλον. Ο Κούζμα ψάχνει ομάδα να λάμψει και οι Μπακς θα μπορούσαν να είναι γι' αυτόν μια πολύ καλή επιλογή. Φυσικά και δεν υπάρχει ανταλλαγή εκεί έξω που να βγάλει κερδισμένους τους Μπακς, αλλά θα μπορούσαν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να τον στείλουν στην Δύση, όπου υποθετικά θα μπορούσαν να τον βρουν απέναντι τους μόνο στους Τελικούς του ΝΒΑ.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη: Ο Ντελόντε Ουέστ επέστρεψε στους δρόμους - Ρακένδυτος, ζητά χρήματα από περαστικούς (φωτό)

Έτοιμη η ΑΕΚ για την κρίσιμη «μάχη» με την Σεντ Γκάλεν για τα πλέι οφ του Europa League

Ο Ολυμπιακός άνοιξε την πόρτα για τα αστέρια του Champions League με το 2-0 επί της Ομόνοιας - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης