Φορτούνης για Ομόνοια: «Δεν υπάρχουν φαβορί - Θέλω να είμαι πρωταγωνιστής»

Φορτούνης για Ομόνοια: «Δεν υπάρχουν φαβορί - Θέλω να είμαι πρωταγωνιστής»

Ο Κώστας Φορτούνης επεσήμανε ότι χρειάζεται προσοχή από πλευράς Ολυμπιακού κόντρα στην Ομόνοια, ενώ τόνισε ότι νιώθει καλά και ότι θέλει να είναι πρωταγωνιστής

OSFP_FORTOU
Απέφυγε να χαρακτηρίσει φαβορί τον Ολυμπιακό στη «μάχη» με την Ομόνοια για τα play off του Champions League ο Κώστας Φορτούνης.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», επεσήμανε ο διεθνής άσος στη συνέντευξη Τύπου πριν το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου. Πέρασα πέρυσι έναν δύσκολο τραυματισμό. Νιώθω καλά. Θέλω να είμαι πρωταγωνιστής και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει στόχους και να βοηθάω γενικά είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός», τόνισε ο Φορτούνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πρώτο ματς με την Ομόνοια: «Φαβορί σε τέτοια ματς δεν υπάρχουν. Να είμαστε προσεκτικοί. Έχουμε εμπειρία. Να μην δεχτούμε γκολ. Να σκοράρουμε κάποιο γκολ για να πάρουμε το προβάδισμα. Σίγουρα μου έχει λείψει (σ.σ. μία ευρωπαϊκή βραδιά). Μακάρι να τη ζήσω στη συνέχεια. Να περάσουμε την Ομόνοια για να χαρώ και εγώ και ο κόσμος».

Για την κατάστασή του: «Θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου. Πέρασα πέρυσι έναν δύσκολο τραυματισμό. Νιώθω καλά. Θέλω να είμαι πρωταγωνιστής και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει στόχους και να βοηθάω γενικά είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός».

Για τις καλές εμφανίσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Ναι έχουμε πάρα πολύ καλή εικόνα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει έναν χαρακτήρα και με όποιον και εάν παίζουμε προσπαθούμε να κυριαρχήσουμε κάτι που ειδικά στο Champions League είναι δύσκολο. Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε την ποιότητα».

Για την απουσία του κόσμου λόγω του κορωνοϊού: «Μας επηρεάζει η απουσία του κόσμου. Ειδικά σε τέτοια παιχνίδια το γήπεδό μας, μας βοηθάει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να παίξουμε καλά κα να πάρουμε το αποτέλεσμα", αναφέρει. "Ναι δεν έχουμε σταματήσει. Είναι και καλό και κακό αυτό. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτά τα 2 ματς. Ξέρουμε τι μας περιμένει. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο. Δείξαμε με ΑΕΚ και με Αστέρα πως είμαστε σε καλή κατάσταση».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Λάζαρος Τσαλίκης: «Να φέρουμε την ιστιοπλοΐα ακόμη ψηλότερα στη συνείδηση του Έλληνα»

Για το πρώτο βήμα προς το όνειρο των ομίλων του Champions League o ΠΑΟΚ κόντρα στην Κράσνονταρ

Η συμβουλή του Νίκου Γκάλη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης