Κορωνοϊός - ΗΠΑ: «Θετικός» υπάλληλος του Λευκού Οίκου

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: «Θετικός» υπάλληλος του Λευκού Οίκου

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κάιλι ΜακΕνάνι, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι το επιβεβαιωμένο κρούσμα «δεν επηρέασε» την τελετή υπογραφής της συμφωνίας μεταξύ του Ισραήλ και των Μπαχρέιν, ΗΑΕ

wjite_trump
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως ένα μέλος του προσωπικό του Λευκού Οίκου διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19, αλλά το άτομο αυτό δεν βρέθηκε «κοντά» του, ούτε «σχετίστηκε» μαζί του.

Η συνέντευξη Τύπου έγινε μια μέρα μετά τη συνάντηση του Τραμπ με τρεις παγκόσμιους ηγέτες στον Λευκό Οίκο για την υπογραφή μιας ιστορικής ειρηνευτικής συμφωνίας στη Μέση Ανατολή.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και οι υπουργοί Εξωτερικών του Μπαχρέιν όσο και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) ήταν παρόντες στην υπογραφή των συμφωνιών για τη σύναψη επίσημων σχέσεων με το Ισραήλ.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κάιλι ΜακΕνάνι, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι το επιβεβαιωμένο κρούσμα «δεν επηρέασε» την τελετή υπογραφής και ότι το μέλος του προσωπικού της αμερικανικής προεδρίας που μολύνθηκε με τον κορωνοϊό δεν βρέθηκε κοντά σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Ειδήσεις σήμερα

Ιταλικά ΜΜΕ: Η Φιορεντίνα δίνει 15 εκατ. για τον Καμαρά στον Ολυμπιακό

Wall Street: Οι ανακοινώσεις της Fed δεν... συγκίνησαν τους επενδυτές

Συνάντηση Τσίπρα- Ζάεφ για Βαλκάνια και Συμφωνία Πρεσπών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης